1KeNnY1 Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 (upraveno) Nazdar vsetci, dnes som urobil pre jedneho kolegu z nasho fora tento malicky mod na jeho hodinkach TICINO BIG PILOT, kde som mu vylepsil jeho sekundovku. Poziadavka bola, ci by som nebol schopny mu prefarbit sekundovku z modrej na bielu, aby ju bolo lepsie vidno. Tak teda, tu su obrazky, ktore povedia viac ako tisic slov. Podla mna, biela sekudovka im viac slusi ! Este som aj vylestil fliak na sklicku z vnutra, ktory tam asi nechal pracovnik z TICINO, ked tie hodinky skladal .. Predtym Pocas upravy A potom vsetko pekne zlozene A nakoniec daake videjka http://www.youtube.com/watch?v=IV-Wosta9e8&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Ia5Aub69TyY&feature=player_embedded Dal by som viac foto, ale je tu obmedzenie, tak len tolko kolko sa dalo do jedneho prispevku Upraveno 4. června 2011 uživatelem 1KeNnY1
xda2 Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Ta bila sekundovka hodinkam skutecne prospela, hezky zdokumentovano, koukam, ze jsi slusne vybaveny naradim, delas takove upravy casto?
1KeNnY1 Odesláno 4. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2011 (upraveno) dakujem xda2, som taky "amatersky" hodinar je to take moje hobby. Zatial len take drobnosti, ako relume (nanesenie svietiaceho materialu), vodotesnenie hodiniek, vymena sklicok alebo popripade taketo specialitky. Ucim sa uz aj opravovat a znova renovovat pohyby hodiniek. Toto leto by som si chcel kupit timegraph, ze zregulujem kazde mechanicke hodinky aby splnali COSC. Upraveno 4. června 2011 uživatelem 1KeNnY1
jankoxxx Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 pekna praca. tak ma napadlo ze luminiscencia na konci tej bielej rucucky by bola super..
boo-beek Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Husty! Nejriv jsem ten topik otevrel jen abych rekl, ze Ticino nema v americkejch hodinkach co delat, ale to je ted vedlekjsi. Par hodinkam jsem uz sundal rucicky, ale nikdy se mi nepodarilo to pak cely smotovnat, avy to pak fungovlao, takze respect! S bilou vypadaji fakt lepe... Nevim z ci hlavy ta zmena vzesla, ale dobtrej napad.
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Nevim z ci hlavy ta zmena vzesla, ale dobtrej napad. Z výroby, dělají se modely i s bílou vteřinovkou... http://www.sizzlinwatches.com/proddetail.php?prod=sizz_pilot_006
1KeNnY1 Odesláno 5. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Vdaka chlapy. jankoxxx , kolega z fora chcel celu rucicku bielu bez lume materialu, kazdopadne, lezi mi tu C3 luminova na stole, co ma dennu farbu bielu a nocnu zelenu, takze nemozne by to nebolo . boo-beek diky, Nevedel som teraz ci TICINO je americka znacka alebo nie... Ak su to nemci, alebo ktokolvek iny, moderator to moze kludne presunut do spravnej sekcie. No rucicky je asi ta najtazsia cast stale. Musis davat pozor aby sa o seba neobtierali, aby neboli moc prehnute a hlavne pozor na skrabance. Mne stale robia problem lestene strieborne rucicky, ked nanasam novy lumino material. Ale, aspon ze CAPE COD CLOTH stale funguje, ktory pekne tie skrabance da dole Este treba davat pozor, ked sa davaju dole rucicky, aby si neulomil pin, ktory hybe sekundovku. Mne sa to chvala bohu, zatial nestalo
Miroslav 2 Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 S bielou sekundovkou su oveľa krajšie. Klobuk dolu, si šikula.
pavlo Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Nazdar Chlapy,srdecne Vas vsetkych zdravim a chcem sa tymto podakovat KeNny-mu za krasnu a precizne odvedenu pracu,je to sikovny majster.Tu celu bielu sekundovku som chcel preto aby vinikly tie dalsie rucky - su opticky dlhsie vdaka tomu bielemu stredovemu bodu sekundovky,podobne ako na IWC Big pilot,som rad ze sa Vam to paci,P.
pavlo Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Este sa tymto chcem podakovat aj kolegovi z fora km.kmk za hodinky,su to jednoduche ale podarene pilotky a hlavne teraz sa mi pacia ovela viac,nie su take prazdne,diky
Matthew Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 (upraveno) hodně pěkný tebe si někam uložim, občas takový nápady taky mám, ale nemám je s kým realizovat Upraveno 13. června 2011 uživatelem Matthew
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se