Rafa Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Trošku jsem vyladil mé milášky. Krom této voděodolné kůže ještě imit. krokouše, ale červená jim sluší více. Je to jako nebe a dudy když to srovnám s tahem (i když kvalitním)co říkáte ? S řemenem se koupu, sportuji a zatím žádný problém (kdyby někdo váhal) A o poměru cena / výkon nemluvě ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Tak ty jsou na té kůži opravdu super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafa Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Tak ty jsou na té kůži opravdu super Děkuji, však jsem se také nahledal na netu, než jsem pořídil za ROZUMNÝ peníz ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Paráda, můžu vědět kdes ten řemen sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Tak já se taky přidávám s dotazem, co je to za kůži a jestli při koupání skutečně odpuzuje vodu nebo řemen je pak mokrý a musí se vysušit na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 kůže i když je psaná waterproof tak pokud ji bude koupat často tak po nějaký době přestane odpuzovat vodu a "zakuká" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 mně se líbí takhle jsou to správný závoďáky, ještě s nima stihneš brněnský autosalon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafa Odesláno 11. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Odkaz na stránky německého prodejce : http://www.watch-ban...p-Pretoria.html K dotazu : řemen mám druhý měsíc, každodenně se s ním sprchuji v práci, jezdím na kole (pot) a zatím žádné změny nepozoruji. K řemenu píší že je voděodolný, polstrovaný. Vrchní část kůže, spodní část LORICA - Lorica je Hi-Tech umělá kůže vyrobená velmi důmyslnou technologií. Lorica je složená z nejjemnějších mikrovláken jaké se kdy vyrobily. Je vodoodpudivá zvenčí, propustná pro odpařování zevnitř a odolná proti trhání, poškrábání a jiným vnějším vlivům. Je velmi dobře prodyšná a zabezpečuje dobrou cirkulaci vzduchu. Je mimořádně měkká a elegantní a přesto pevná i za mokra. Nemění se a nenatahuje jako pravá kůže, nenasává vodu a je vzdušnější. (zdroj web) Tento kus mě vyšel na 20 eur, tudíž i kdyby vydržel rok - dva, neřeším to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se