Přejít na obsah

Certiny na kůži

Doporučené příspěvky

Trošku jsem vyladil mé milášky. Krom této voděodolné kůže ještě imit. krokouše, ale červená jim sluší více. Je to jako nebe a dudy když to srovnám s tahem (i když kvalitním)

co říkáte ? S řemenem se koupu, sportuji a zatím žádný problém (kdyby někdo váhal) A o poměru cena / výkon nemluvě ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz na stránky německého prodejce : http://www.watch-ban...p-Pretoria.html

K dotazu : řemen mám druhý měsíc, každodenně se s ním sprchuji v práci, jezdím na kole (pot) a zatím žádné změny nepozoruji. K řemenu píší že je voděodolný, polstrovaný. Vrchní část kůže, spodní část LORICA - Lorica je Hi-Tech umělá kůže vyrobená velmi důmyslnou technologií. Lorica je složená z nejjemnějších mikrovláken jaké se kdy vyrobily. Je vodoodpudivá zvenčí, propustná pro odpařování zevnitř a odolná proti trhání, poškrábání a jiným vnějším vlivům. Je velmi dobře prodyšná a zabezpečuje dobrou cirkulaci vzduchu. Je mimořádně měkká a elegantní a přesto pevná i za mokra. Nemění se a nenatahuje jako pravá kůže, nenasává vodu a je vzdušnější. (zdroj web)

Tento kus mě vyšel na 20 eur, tudíž i kdyby vydržel rok - dva, neřeším to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...