poles Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 čau ručičkáři, potřebuju prosím poradit jaké si mám vybrat hodinky. me požadavky jsou:-ne quartz-min. 100m WR-ne tah- 41mm minimálně-do 10000projíždím forum už skoro měsím a prad si nemůžu vybrat, předem děkuju za nápady.
jankoxxx Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 skus ukazat co ta zatial zaujalo. mas zaujem o sportove hodinky alebo oblekovky?
Diamondking Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Steinhart Ocean Vintage GMT a kožený řemen dokoupíš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
poles Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Steinhart Ocean Vintage GMT tyhle jsou docela pekne, jen kdyby nebyly tak "masivní", určitě radši sportovnější typ, díval jsem se na naCitizen BJ7010-08E, ale nějak mi přijde zbytečné mít na hodinkách letecké výpočty, ale něco v tomhle stylu.
xda2 Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Citizeny BJ7010-08E jsou quartzky ktere jsi v zadani na zacatku vyloucil. Co takhle Christopher Ward http://www.christopherward.co.uk/view-auto-s/c60-tri-sksi.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se