Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Podivej na Bremont...

Super, diky, na nich som nejak zabudol ... ta ALT1-Z alebo P vyzera vcelku prijatelne a aj absenciu tahu by som prekusol

Ked uz raz buduci svokor zvysil hornu hranicu sumy, mozno ju zvysi este o nieco a na rad pride Blancpain Fifty Fathoms Chrono :)

to tazko ... a v chrone sa mi ani nepacia :)

a co třeba Breguet

vyborne, ak ich daju za 50% ceny, berem 2ks

Když má rád Breitling a současně je blázen do "hadráků" (ultralehký letoun), tak jedině řada Professional. :smile_anim:

A pokud mu záleží na maximálním Machr Indexu (MI) mezi podbně postiženými, tak slovy Jeremy Clarksona jedině "ty hodinky s čudlíkem" :D neboli Breitling Proffesional Emergency s nouzovým radiomajákem na 121.5 MHz.

Ano, nesplňuje to většinu daných požadavků, je to (super)quartz, ani nevím jestli jsou na Slovensku k vidění, mají hodně náročnou a drahou pravidelnou údržbu, ale mezi amatérskými i profesionálními piloty maji ten nejvyšší možný MI. Breitling s rádiem! :speak_cool:

jj, lieta na ultralajtoch, ale len cez vikend, ked je pekne :) katalog sme listovali spolu a u Emergency po vysvetleni, co to tam je za bambulu nasledovalo len: "hmm, zaujimave" a islo sa na dalsiu stranu, takze tadial cesta nevedie ... a ten automat je fakt "must-have", uz sa zrakvil pri paraglidingu (s motorom), tak dufam, ze nestastia ma vybrate a radiomajak mu nebude treba :crying_anim02: Upraveno uživatelem TomasP
Odesláno

Ahoj tak ja bych jednoznacne vybiral tady:

http://hanhart.com/K...16-210-021.aspx

A nebo modernejsi pojeti plus s UTC coz se taky sikne:

http://www.sinn.de/e...t_Sa_Ar_UTC.htm

Oboje dvoje splnuji to hlavni:perfektni funkcnost!Sam kdybych nebyl radovy obcan tak uz bych je mel doma,takhle resim levnejsi nahradu za ne.Breitlingy jsou fajne a moc pekne ale trochu preplacane a vzal bych si je spis do spolecnosti.Do kokpitu patri predevsim prehledne a co nejvice funkcni.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...