Marhys Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Ahoj všichni,chci vás tady požádat o pomoc. Mám Seiko 5 sport s kalibrem 7S36B a včera se mi zastavili hodinky. Rozjedou se jen když je korunka nahoru nebo dolu. Pokud jsou hodinky v pozici jako by jste je měli na ruce a chtěli kouknout na čas tak nejdou. Poradíte mi prosím čím bby to mohlo být ? Případně kam hodinky poslat na reklamaci. K Fredymu do Singapuru je posílat nechci bylo by to na dlouho. Děkuji všem za rady
Entuferus Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 No vyzera ze si ich kupil cez internet, takze v cz ich asi nezreklamujes nikde... Odnes ich k nejakemu hodinarovi, referencie najdes tu na fore
Marhys Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2011 No vyzera ze si ich kupil cez internet, takze v cz ich asi nezreklamujes nikde... Odnes ich k nejakemu hodinarovi, referencie najdes tu na fore No jo , myslel jsem si to, ale stal se zázrak, či co hodinky už zase běží Asi momentální indispozice Díky za reakci
Entuferus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 No jo , myslel jsem si to, ale stal se zázrak, či co hodinky už zase běží Asi momentální indispozice Díky za reakci Hmm no divne Najlepsie mozne riesenie problemu - vyriesil sa sam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se