Fifo Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Zdravim, o hodinkach toho moc neviem a preto by som si radsej nechal poradit od skusenejsich Zacal by som tym, ze by to mali byt moje prve hodinky s cenou okolo 200 eur, sportovo elegantne a aby aj nieco vydrzali. Zatial sa mi asi najviac zapacili hodinky znacky JL http://www.jacques-lemans.at/site2010/index.php?Site=Collection&SubSite=SPORT&Kategorie=100014&Product=1-1661A&Suchwert= Vyzorovo by som im dal 10/10, no takmer nic blizsie o nich neviem. Cital som tu par komentov na hodinky JL a skor to bola kritika/neodporucanie aj ked k tymto som ziadny topic nenasiel.
Leviathan Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Ahoj, Dost napadne mi ta kolekcia pripomina radu TX od Timexu s tym, ze Timex tam dava safirove skla.. Skus este okuknut tu radu TX, ked ti sedi tento typ hodiek. Ale do 200 EUR sa asi nedostanes. Pozri napr toto. Myslim, ze spracovanie bude na vysej urovni
Fifo Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Dakujem za radu, tie TX nevyzeraju zle, ale ta cena trosku prevysuje =/ Urcite nad nimi porozmyslam Este raz dakujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se