pavol.pangrac Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Zdravím vás, kúpil som si nové hodinky Longines Master Collection Moon Phase Valjoux 7751.Zdá sa mi, že trošku idú do predu, je to normálne? Je možné, že sa zabehnú? Ako ich mám nechávať položené na noc?Aké denné odchýlky sú povolené?
remove soul Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Co je to trošku dopředu??? Na rotoru by si měl mít L678.2. Tenhle cal. má oficielní povolenou toleranci od Longinu -5 až +15s/den. Všechny stroje (mechanický) se nastavují na rychlejší chod. Já to reguluju tak max. do 8s/den. Ale určitě si po nějaké době "sednou" a přesnost bude trochu jiná. Na noc by se mech. hodinky měly nechávat položené na boku, protože v této poloze se tolik nezrychlují, někdy jdou dokonce něco málo do mínusu, takže se to trochu vyrovnává.
pavol.pangrac Odesláno 30. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Co je to trošku dopředu??? Na rotoru by si měl mít L678.2. Tenhle cal. má oficielní povolenou toleranci od Longinu -5 až +15s/den. Všechny stroje (mechanický) se nastavují na rychlejší chod. Já to reguluju tak max. do 8s/den. Ale určitě si po nějaké době "sednou" a přesnost bude trochu jiná. Na noc by se mech. hodinky měly nechávat položené na boku, protože v této poloze se tolik nezrychlují, někdy jdou dokonce něco málo do mínusu, takže se to trochu vyrovnává. O.K, vďaka za radu, budem to sledovať
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se