mindy Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) zdravim vas mam hodiny Traser super sport chrono black a chcel by som vymenit kovovy tah ze nejaky kozeny alebo elegantny siliconovy...nemate nejake stranky kde by sa dali objednat aby bola aj cena primerana tak do 20 eur a aby som nemusel dlho cakat kym mi to pride...predstava nieco take ako na tejto fotke http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36843-nato-k-traser-supersport/page__p__564351#entry564351 (tento je super len ho nemozem nikde najst) ....dakujem Upraveno 10. července 2011 uživatelem mindy
little_w Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 zdravim vas mam hodiny Traser super sport chrono black a chcel by som vymenit kovovy tah ze nejaky kozeny alebo elegantny siliconovy...nemate nejake stranky kde by sa dali objednat aby bola aj cena primerana tak do 20 eur a aby som nemusel dlho cakat kym mi to pride...predstava nieco take ako na tejto fotke http://forum.chronom...351#entry564351 (tento je super len ho nemozem nikde najst) ....dakujem poslal jsem SZ, mam jeden novej navic.
mindy Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 diki moc little_w za inspiraciu remenienok uz dorazil, nasadeny a velmi sa mi to paci..konecne som sa zbavil toho kovoveho tahu..) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník G-Shock Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Orig. kovotah má plechové koncovky pokud se nemýlím? Na gumě opravdu nevypadají vůbec zle.
mindy Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 (upraveno) jj su tam tie koncovky..ja som ich kupil od kubsona a bol tam iba siliconovy ten mi nesedel vobec tak som dokupil origo kovovy tah a po dvoch rokoch to chcelo zmenu...a ten kaucuk je ovela prijemnejsi ako ten silicon..a este strasne sa mi paci tato uprava tu len neviem ci by som ju zvladol tak pekne urobit...) Upraveno 30. července 2011 uživatelem mindy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se