Dr.Marty Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Přátelé, máte nějaké zkušenosti s internetovým obchodem www.hodinkyskladem.cz resp. s kamenným obchodem hodinářství Václav Kubelka ve Vodňanech? Díky za každé info. Martin
Ejabejaroz Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Přátelé, máte nějaké zkušenosti s internetovým obchodem www.hodinkyskladem.cz resp. s kamenným obchodem hodinářství Václav Kubelka ve Vodňanech? Díky za každé info. Martin Znám se s jeho tátou - hodinář v Protivíně, který spraví všechno od starejch Omeg které u Dušáka odmítli přes pendlovky až po hodiny na věži vodňanského kostela... Slušní lidé...
Filipmar Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Přátelé, máte nějaké zkušenosti s internetovým obchodem www.hodinkyskladem.cz resp. s kamenným obchodem hodinářství Václav Kubelka ve Vodňanech? Díky za každé info. Martin Jsem s tímto hodinářem spokojen. Hodinařinu mají v rodině již pár generací a nebojím se u nich nakupovat. A komunikace je bez problémů.
brett Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Pokud se zabývají mechanikama, určitě by bylo fajn, jen tak pro zajímavost, tady o nich uvést trochu více. Notabene, když se s nimi někdo zná. Fotečka ze zákulisí - zázemí ...Moc mě zaujala informace, že dělá staré Omegy :-)Předem díky! Někomu :-)
Zbynda Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Bydlím kousek od Vodňan a kupoval jsem tam mámě k Vánocům Tissoty. Jsou velice ochotní, dobře si tam popovídáte a na tak malé město mají velice slušný výběr hodinek. Jsou to fér chlapi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se