liborek Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Ahoj, nedavno jsem poridil hodinky na obyc. noseni a jsou mi trosku tesne a potreboval bych sehnat clanky reminku, byl jsem u dvou hodinaru a ani jeden nemel, rikal kazdy, ze je problem dvoubarevny sehnat. Nevedel byste nekdo kde sehnat, pripadne nejaky primo servis swatch? Diky
bullitt Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Nie som si isty, ci sa vobec da kupit samostatne clanok tahu, skor by som to videl na zakupenie celeho noveho tahu v pozadovanej velkosti...
liborek Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2011 V 20. 7. 2011 v 13:38, 'bullitt' napsal: Nie som si isty, ci sa vobec da kupit samostatne clanok tahu, skor by som to videl na zakupenie celeho noveho tahu v pozadovanej velkosti... A sakra, to ne, doufam, ze nekde neco sezenu, nechci jiny, tenhle k tomu sedi.
remove soul Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Na Swočky v ČR už žádnej servis neni! Dyž už, tak si to musí sám majitel hodinek posílat přímo výrobci. Jinak se dřív se články braly vždy z toho samýho modelu, který byl ale již vyřazený pro nějakou závadu nebo tak!!! Nechci malovat čerta na Swočky, ale 100% tady (v ČR) na ně už nic neseženeš
liborek Odesláno 20. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2011 V 20. 7. 2011 v 16:29, 'remove soul' napsal: Na Swočky v ČR už žádnej servis neni! Dyž už, tak si to musí sám majitel hodinek posílat přímo výrobci. Jinak se dřív se články braly vždy z toho samýho modelu, který byl ale již vyřazený pro nějakou závadu nebo tak!!! Nechci malovat čerta na Swočky, ale 100% tady (v ČR) na ně už nic neseženeš A sakra, no leda ze by nejaky hodinar mel nejaky stary zasoby... Myslis, ze to mam poslat vyrobci? Stacilo by mi kdyby jen poslal clanky a uz bych pridani zvladl.
remove soul Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Na 100 péro nikdo nic mít nebude. Páč to svýho času dělala jen a pouze Hibernia. Nejdřív zkus pohledat na netu, zda tady není ňákej distributor Swoče (nejspíš už neni). Pak teda napsat výrobci (pokud umíš po anglicku. Esli ne, můžu ti tam napsat a pak dát vědět.) co dělat atd. (www.swatch.com a dole je contact us).
liborek Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Tak uspesne sehnano, dekuji moc REMOVE SOUL to zaridil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se