Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtělo by se mi zvolat s jedním "takypolitikem"... Ale vážně. Je zde ještě někdo, kdo tyhle Seika vlastní? Otec si je koupil v roce 1980 při zájezdu divadla do japonska přímo v Tokiu na Ginze, musel vyplnit i nějaké papíry, takže někde v archivech firmy je možná stále uloženo lejstro, potvrzující, že si pan Bohuslav Šulc z divadla S+H z československa, z Prahy koupil jedny Seiko H259-5000.

Hodinky stále vypadají celkem k světu, i když by něco chtěly. Jednak je to originál řemínek, který byl v průběhu let nahrazen obyčejným, potom by taky snesly důkladné vyčištění a přeleštění skel a hlavně, jejich LCD trpí "syndromem vyteklých krystalů", jak je vidět z fotografie, část displeje je černá...

Existuje firma, která by je dokázala opravit? Při vyhledávání mě do očí praštila recenze výhradního dovozce a jeho "vstřícného" postupu v případě servisu u něj nezakoupených hodinek. Když se na ně obrátím, je alespoň šance, že mi hodinky neztratí? Přece jenom nejsou to jenom ty hodinky, ale i spousta vzpomínek, co se k nim váže...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...