deewy Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Dobrý den, prosím o radu, či postřehy. Již měsíc jsem majitelem hodinek Hamilton jazzmaster viewmatic a včera jsem zaznamenal mechanický zvuk, který jsem do té doby nepostřehl. A to sice, když s hodinkami udělám v ose prudčejší pohyb nahoru - dolu, nikoliv do stran, a mám je poblíž ucha tak slyším jakoby v nich něco skákalo. Zvuk je podobný tomu, když si představíte pružinu nevinutou do spirály a provedete popsaný pohyb. Je to normální zvuk zajíždějících se automatů, nebo je něco špatně. Na zvuk pružinky při dotahování jsem si už zvykl, i když nejdřív mě to taky děsilo, no jo první automaty. Ještě bych se k této příležitosti rád zeptal, škodí hodinkám pokud jsou v blízkosti elektrických zařízení jako je mobil, notebook atd.? Díky za rady
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 (upraveno) a. dotaz si položil ve špatné sekci. Hádám, že nechceš radit s prodejem. b. se zvukem Ti neporadím, ten se těžko popisuje, není-liž pravda. c. elektromagnetické záření z notebooku nebo mobilu jim neuškodí. Už několik desítek let jsou hodinky antimagnetické, dříve se tím honosily na číselníku. Samozřejmě, že by jim vadil pobyt třeba na reproduktoru u reprobeden apod. Upraveno 27. července 2011 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se