Victorie Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Ahoj, mohl by mi prosim nekdo pomoct s drazbou na nemecke ebay, umim nemecky jenom "dekuji" a "dobry den" a navic to vypada, ze majitel zasila jen do Nemecka
blackhead Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Ahoj, mohl by mi prosim nekdo pomoct s drazbou na nemecke ebay, umim nemecky jenom "dekuji" a "dobry den" a navic to vypada, ze majitel zasila jen do Nemecka Tak mu zkus napsat anglicky, zda zasila i do cz, vetsinou vyhovi. Nebo pouzij google translator . Jeste neco jsi chtel pomoci?
Victorie Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Tak adresu uz jsem poresila, mam znamyho v Nemecku. Prodavajicic ale nema paypal, jako platba je tam nejaka ebay-kreditka ...?
blackhead Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Tak adresu uz jsem poresila, mam znamyho v Nemecku. Prodavajicic ale nema paypal, jako platba je tam nejaka ebay-kreditka ...? Pokud nema paypal tak vetsinou chce bankovni prevod, posli cislo aukce podivam se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se