obchodnik-o3 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 nepasuju mi tam skrutky po obvode a datumovka je tam moc vtesnana
svijanskymaz Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Sroby su evegrin,mne sa naopak pacia,datumovka by kludne mohla absentovat.celkovo ale pekne a ja mam ebely rad,takze za mna urcite ano.
wanaka Odesláno 6. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2011 nepasuju mi tam skrutky po obvode a datumovka je tam moc vtesnana no ale prave ty skrutky jou jednim z charakteristickych znaku u EBELU 1911.Mimochodem velmi kvalitni chronometry:)
wanaka Odesláno 6. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Sroby su evegrin,mne sa naopak pacia,datumovka by kludne mohla absentovat.celkovo ale pekne a ja mam ebely rad,takze za mna urcite ano. mas recht ,taky mam Ebely rad:cheers:
obchodnik-o3 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 (upraveno) no ale prave ty skrutky jou jednim z charakteristickych znaku u EBELU 1911.Mimochodem velmi kvalitni chronometry:) to suhlasim,mozno maly detail prevedenia tych skrutiek... niekedy staci velmi malo,inak ebel mozem Upraveno 6. září 2011 uživatelem obchodnik-o3
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Pěkné, Ebel ma vždycky zajímavý styl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se