Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratulace k hodinkám!

Tady jsi určitě na tom správném místě, pokud se týká chlubení. Je přece naivní si myslet, že člověk na otázku "Líbí se Ti?" od své ženy uslyší více něž jen to obvyklé "No jo ..." (pomíjím výjimky v množství do 3% dle Gaussova rozdělení :-)

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 7. 9. 2011 v 22:18, 'bubobubo' napsal:

Zdravím, jelikož moje přítelkyně mé nové hodinky patřičně neocení, dovolím si sem přidat fotky mých nových hodinek. Třeba to někdo ocení tady na fóru. Časem bych rád doplnil nějaké lepší fotky, popřípadě se pokusil napsat něco jako recenzi.

Chci se zeptat, platil jsi clo a DPH? Právě na jedny čekám a bohužel mě celníci/pošta vyhmátli, musel jsem dokládat platbu a platím clo a DPH :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)
  V 21. 10. 2011 v 10:15, 'Oris skeleton' napsal:

Chci se zeptat, platil jsi clo a DPH? Právě na jedny čekám a bohužel mě celníci/pošta vyhmátli, musel jsem dokládat platbu a platím clo a DPH :crying_anim02:

Já jsem platil, vyhmátli mi Regattare Moana Pacific. Řekl bych, že vyhmátnou všechny.

Aj sorry, asi už není aktuální :worried_anim:

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno
  V 21. 10. 2011 v 10:15, 'Oris skeleton' napsal:

Jj, platil, musel jsem zasílaz celníkům podklady ohledně ceny a platby, tedy printscrean ze stránek Magrette + výpis z paypal, či něco takového jestli si dobře vzpomínám.

A to clo mě celkem nepříjemně překvapilo, bylo cca 2 500,- Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...