limp2 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Caute , kedze nie som z BA a robim si zalusk na Omega speedmaster ( resp. nieco podobne)zvazujem vsetky moznosti kupy, ako internet i kamenny obchod... Cena hra samozrejme podstatnu rolu. Mate na Slovensku niekto skusenost s obchodom , kde Vam vedeli dat nejaku extra cenu?
mira1.1 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 V 8. 9. 2011 v 8:49, 'limp2' napsal: Caute , kedze nie som z BA a robim si zalusk na Omega speedmaster ( resp. nieco podobne)zvazujem vsetky moznosti kupy, ako internet i kamenny obchod... Cena hra samozrejme podstatnu rolu. Mate na Slovensku niekto skusenost s obchodom , kde Vam vedeli dat nejaku extra cenu? Ahoj, jestli není podmínkou Slovensko, tak extra slevu jsem dostal v Gold Eligius Zlín - www.goldeligius.cz - na dotaz mi poslali cenu, která byla velmi zajímavá Kupoval jsem Speedmaster 3573.50.00, všechno jsem s nimi vyřizoval mailem a maximální spokojenost. Potom jsem si je jel osobně převzít, ale je i možnost že by ti je poslali. Jsou fakt spolehliví, doporučuju.
limp2 Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Vdaka za odpoved. Mohol by si mi dat do sukromnej spravy info aku percentualnu zlavu si si vyjednal? Este raz dik
limp2 Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Len pre info , v jednom BA nakupnom centre som dostal zlavu na skladove bondovky 9%...
FiXilVer Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 18. 9. 2011 v 18:21, 'limp2' napsal: Len pre info , v jednom BA nakupnom centre som dostal zlavu na skladove bondovky 9%... WOOOW... a? ( staci ze zamavas hotovostou.. ziadne kuzlo v tom neni )
panedge Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 18. 9. 2011 v 17:43, 'limp2' napsal: Vdaka za odpoved. Mohol by si mi dat do sukromnej spravy info aku percentualnu zlavu si si vyjednal? Este raz dik Proč by se to mělo psát do soukromý zprávy?já sem dostal v létě nabídku v Goldeg.15% na PO,ale trumfnul je ještě p.Provazník,ten mi nabídl 20%,vše vyjednáno po mailu-navíc,nakonec jsem je zaplatil kartou,takže to spojení sleva za platbu v hotovosti postrádá smysl
Lovec_hodin Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 18. 9. 2011 v 17:43, 'limp2' napsal: Vdaka za odpoved. Mohol by si mi dat do sukromnej spravy info aku percentualnu zlavu si si vyjednal? Este raz dik Chces luxusne hodinky a vyraznu zlavu na Omegy? Plat v hotovosti,ty dostanes zlavu a obchod usetri na platbe,tym ze jej banka nestiahne par percent z platby.
limp2 Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 dik za radu... V 19. 9. 2011 v 17:38, 'Lovec_hodin' napsal: Chces luxusne hodinky a vyraznu zlavu na Omegy? Plat v hotovosti,ty dostanes zlavu a obchod usetri na platbe,tym ze jej banka nestiahne par percent z platby.
dr.snake Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 aku maju maržu ak ti dajú 20% len tak ?tipujem 40%
Lovec_hodin Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 20% je fakt dost, ale zalezi ze z akej ceny je postkytnutá 20% zlava a aka bude konečna.A dohadovat sa o cene cez mail je fakt hlupe....hlavne zo strany obchodnika.
baza Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 V 24. 9. 2011 v 15:48, 'Lovec_hodin' napsal: 20% je fakt dost, ale zalezi ze z akej ceny je postkytnutá 20% zlava a aka bude konečna. A dohadovat sa o cene cez mail je fakt hlupe....hlavne zo strany obchodnika. Jak jako "hlúpé"? Myslíš jako lepší telefónem?
panedge Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 To by mě taky zajímalo,navíc to není ždáný dohadování,napíšeš mail za jakou je má cenu a on jen napíše za kolik ti je prodá,otázka jednoho mailu.
Lovec_hodin Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 V poriadku,nehovorim ze to nie je mozna alternativa,ale sam som predajca. Kazdy zakaznik chce co najvacsiu zlavu a pyta si ju aj po telefone a tam kde dostane najvyssiu tam sa vyberie. Potom vyzera aj ten obchod,zakaznik si sam nevie nastavit automaticke hodinky, co sa tyka nastavenia datumu a casu. Neskor zaklada nove temy na tomto fore,ze ma nejaky problem s hodinkami.Pre mna ako obchodnika je velmi dolezity ocny kontakt,aby som vedel reagovat na jeho otazky ohladom zlavy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se