Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Neodolal jsem a koupil :) .Stav bědný,ale srdce kupodivu běží za 24 hodin o +20 sekund .Měl jsem z nich radost hned,ale po guglování jsem ještě radši.Našel jsem,že to byly chronografy které oficielně propagoval (mimo jiných ) Jacky Ickx .Potěšující .Je v nich tenhle kalibr,sice skoro low end,ale podle popisu byl i v Tag Heuer .Bohužel maj pár nedostaků,ale možná je trochu hodím do pucu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

no tohle jsou v origo stavu někde na netu :)

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno (upraveno)

Mě se tedy moc LÍBÍ, akorát škoda toho tvého žádného popisu.

NECHCE se mi dnes hledat. :-))))

EDIT: jinak slušné šutry i rezerva. :-)

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Mě se tedy moc LÍBÍ, akorát škoda toho tvého žádného popisu.

NECHCE se mi dnes hledat. :-))))

EDIT: jinak slušné šutry i rezerva. :-)

Tak ještě něco,ale překlad už jedině přes googl :) . CRAZY WATCHES.

Ještě jsem vyguglil,že se dělaly nově i fejky :D.No doufam,že když jsem tam ten EB našel tak to fejky nejsou.....

Tohle sou prý fejky podle eBay rádce :

edit:teď čumim-jasný že sou,maj místo chronographu den a měsíc....takový hezký :(

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

držím palce, ať je dáš do kupy, já uvažuji už delší dobu přímo ho kolekci Jacky Ickx:

........

tohle prý dělal heuer:

Heuer Jacky Ickx

Tak ty hojerky maj asi stejnej kalibr.A ty co se ti tak líbí jsem našel podle popisu v rozmezí 150 až 200 ? .Což (kdyby tedy byly k mání) není vysoká cena na to jaké jsou zajímavé......bullhead to je sedící název :)

PS:tady se ty hojerky nasypané v pytlíku vyšplhaly na skoro 400$ :) a koukám že to je stejnej kalibr.

Odesláno (upraveno)

Posted Image Paráda, mám doma jedny Sicury v podobném stylu. Našel jsem taky pěkný odkaz na blog jednoho sběratele, má tam parádní kousky ze sedmdesátých http://www.harrybishop.ca/?p=1256

:o hm to sou kousky,já snad zlomim nějakýho superborce na repase aby mi je takhle vymazlil :) .Zatim honim po ebay ruzne díly.Potřebuju pár dílů ke strojku,možná by je někdo i vyrobil.Strojek šlape jak čert,ale převody na sekundovou velkou a jeden subciferník jsou v kelu a ještě převod na štelung rafiček i sklo je ruplé. Upraveno uživatelem nikdo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...