Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

Rozhodol som sa kupit manzelke tieto Certiny DS ROOKIE C016.417.17.117.00 . Aj ked su z panskej kolekcie, sedia jej a jeden clen tunajsieho fora ich tiez kupil pre manzelku/priatelku.

Na Slovensku, resp. vo velkych obch. centrach v Bratislave ich maju za 430 Euro. Vo Viedni mi ich ponuka za 350 Euro. Na stranke Certiny som nasiel predajcu z Eisenstadtu - kusok od Neziderskeho jazera, ktory ich standardne predava za 350, ale vraj cena pre mna za 287. Stranka hodinarstva www.hohensteiner.at

Doba dodania cca tyzden.

Dufam, ze by si nechcel predajca zruinovat reputaciu, ak by predaval nejake napodobeniny, ked ma v ponuke hodinky inych renomovanych firiem.

Viem, ze by bola velka nahoda ak by ho niekto poznal tohto predajcu, ale ak nahodou ano, tak dakujem za kazde odporucenie resp. neodporucenie.

Dakujem

ROSY

Odesláno

Ahojte,

Rozhodol som sa kupit manzelke tieto Certiny DS ROOKIE C016.417.17.117.00 . Aj ked su z panskej kolekcie, sedia jej a jeden clen tunajsieho fora ich tiez kupil pre manzelku/priatelku.

Na Slovensku, resp. vo velkych obch. centrach v Bratislave ich maju za 430 Euro. Vo Viedni mi ich ponuka za 350 Euro. Na stranke Certiny som nasiel predajcu z Eisenstadtu - kusok od Neziderskeho jazera, ktory ich standardne predava za 350, ale vraj cena pre mna za 287. Stranka hodinarstva www.hohensteiner.at

Doba dodania cca tyzden.

Dufam, ze by si nechcel predajca zruinovat reputaciu, ak by predaval nejake napodobeniny, ked ma v ponuke hodinky inych renomovanych firiem.

Viem, ze by bola velka nahoda ak by ho niekto poznal tohto predajcu, ale ak nahodou ano, tak dakujem za kazde odporucenie resp. neodporucenie.

Dakujem

ROSY

neměj strach. To bude v pořádku. Spíš si ten nákup užij. Tenhle fake Certin prodávat nebude. Je to oficiální dealer velice prestižních značek. IWC ho má uvedeného jako ofiko prodejce

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,,objednal som, a prave som hodinarovi pisal, ze ci uz mu prisli do predajne, tak cakam na odpoved.

ak prisli tak buduci tyzden v pondelok alebo utorok po ne pojdem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

to Pavel_Starý " ahoj, pre hodinky sme dnes boli priamo v Eisenstadte. Mily panko s milou pani manzelkou - majitelia hodinarstva. Hodinky su original,za super cenu v porovnani s cenou, ktora je na slovenskych eshopoch, resp, v hodinarstve v Bratislave. Mozem ich len odporucit - nechcem robit reklamu samozrejme. Ponukli nam kavicku, a este aj flasu vina nam dali :-)

Odesláno

Pěkně. Já jsem zariskoval a objednal si od nich hodinky přes e-mail. Musím říct, že jsem byl moc mile překvapený. Skvělá komunikace - od hodináře celkem obstojná angličtina (určitě lepší než moje němčina) - hodinky odeslal hned potom, co dostal peníze na účet, a za dva dny jsem je měl doma. No a ceny v porovnání s našimi také super. Konkrétně, vybral jsem si hodinky CERTINA C260.7129.12.66 DS Podium Titanium, u nás běžná cena na internetu 10590 Kč (407 EUR), nejlevnější jsem našel za 9500 Kč, u tohoto hodináře byly za 300 EUR. Takže spokojenost jak s hodinářem, tak s hodinkami. Jenom to bohužel bylo bez té láhve vína :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...