mollaris Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Zdravím všechny milovníky hodinek. Po rozsáhlém vybírání mých prvních švýcarských automatů padla s ohledem na finanční limit volba na TAG HEUER GRAND CARRERA Calibre 8. Chtěl jsem si je původně koupit v Praze nehledě na vyšší cenu oproti nákupu na internetu, protože bych chtěl udělat obchod tam, kam se i často chodím pohledem na hodinky kochat. Nicméně cena se v současnosti vyšplhala až na necelých 92tisíc, což je proti internetu už celkem značný rozdíl.. Koukal jsem na www.chrono24.cz, kde se tyto Grand Carrery dají sehnat (nové) kolem 70tisíc. Chtěl jsem proto požádat o radu zkušené členy chronomagu, jestli by mi mohli dát tip na seriozního a ověřeného prodejce na netu, kde je při koupi minimální riziko toho, že s těmi hodinkami bude nějaký problém nebo nedejbože že si koupím fejky..díky moc.
ttrstom Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Doporucuji omezit vyber na destinace, kam se lze dostat v rozumnem case a nakup realizovat osobne, prodejce (obchod) prolustrovat na netu, kupoval jsem takhle Omegy PO v Berline a celkova spokojenost
humidor Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Taky doporucuju si je koupit za hranicema. Na jare jsem byl v NYC, kde jsem si koupil "bezne" Carrery. Na letisti me pani u stanku TAG premlouvala (kam jsem se mrknul jiz uspokojen jen ze zvedavosti), at si jeste koupim GRANDy. Vysly na cca 60 000,- (jestli si to dobre pamatuju, lakala me na 3200$), Za Grandy! To je jinak skoro cena beznych klasik. Jestli pro Tebe neni dulezite koupit si je osobne, nech si je od nekoho privezt. Ceny v USA jsou opravdu diky velkemu trhu uplne jine.
FilipG Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 No, já myslím, že záleží na destinaci. Koupil jsem v podstatě naslepo hodinky ze Španělka a Německa i Rakouska a to i za několik desítek tisíc a bez problémů. Poslat peníze, přišly hodinky dle popisu. Zato jsem poslal 4 tisíce do Polska a nic, nereagují na emaily atp. Takže na východ od nás určitě leda osobně.
Andrej888 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Viem o jedných Tag heuer grand carrera calibre 8 rs grand date GMT Za 2215? nové zo zárukou.
igor261069 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 tak jak Dušák, tak Altman je schopný ti dát při platbě v hotovosti 15% slevu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se