Juraj11 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) A ještě Prometheus Upraveno 16. října 2011 uživatelem Juraj11
MichalT Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 A co třeba tyto? A ještě Prometheus Tak ty Prometheus jsou hodně pěkné, zamlouvají se mi velice, jen najít kde jsou na prodej. A ty Artego (doufám že jsem rozluštil správně název) nejsou s černou lunetou, ale stejně nemáš na ně nějaký odkaz? Jinak dík za zajímavé kousky.
spineshank Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 ještě mě napdaj Marathon GSAR ale ty jsou cenou trošku přes limit,ale myslím že jsou hodně nekompromisní http://www.youtube.com/watch?v=oZTz4Vfizeo
Juraj11 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Ty artego se dělaj i s černou lunetou Dělaj se v broušené,nebo pískované verzi.Odkaz bych ti poslal,ale nějak nemůžu najít jejich offico stránky-jestli už to nezabalili
MichalT Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) ještě mě napdaj Marathon GSAR ale ty jsou cenou trošku přes limit,ale myslím že jsou hodně nekompromisní http://www.youtube.com/watch?v=oZTz4Vfizeo tak ty už jdou s cenou opravdu mimo mě, ale jsou stejně až moc surové Upraveno 16. října 2011 uživatelem MichalT
MichalT Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) Ty artego se dělaj i s černou lunetou Dělaj se v broušené,nebo pískované verzi.Odkaz bych ti poslal,ale nějak nemůžu najít jejich offico stránky-jestli už to nezabalili http://www.artegowatches.com/ ale žádný shop tam nemají, ale víc se mi líbí stejně Prometheus JellyFish, nevíš kde by se dali ještě koupit, protože na jejich stránkách je prodej ukončen Upraveno 16. října 2011 uživatelem MichalT
Gryll16 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Čo tak Orient M-Force? Cenovo by mohli byť tak niekde na tvojej hranici. Akurát len tá luneta celkom nezodpovedá požiadavke, ale máš bonus v podobe ukazovateľu rezervy chodu. Orient stránky
MichalT Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Čo tak Orient M-Force? Cenovo by mohli byť tak niekde na tvojej hranici. Akurát len tá luneta celkom nezodpovedá požiadavke, ale máš bonus v podobe ukazovateľu rezervy chodu. Orient stránky tak ty se mi vůbec nelíbí
martini Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) A co třeba ZENO Basel Watch? Web. Cenou by se mohly vejit, případná gmt funkce (podle toho luneta), tah by taky mohl byt. ZENO Airplane Diver GMT 6349 ZENO Uhren, Zeno Airplane Diver GMT ZENO Uhren, Zeno Airplane Diver Chrono 6349 Upraveno 19. října 2011 uživatelem martini
MichalT Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2011 A co třeba ZENO Basel Watch? Web. Cenou by se mohly vejit, případná gmt funkce (podle toho luneta), tah by taky mohl byt. ZENO Airplane Diver GMT 6349 ZENO Uhren, Zeno Airplane Diver GMT ZENO Uhren, Zeno Airplane Diver Chrono 6349 To jsou, ale quartzky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se