Bull is Bull Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 (upraveno) Dnes som som sa trosku motal na nete a zaujali ma hodinkyVictorinox Dive master 500Chrono Black.To,ze v CR su najlacnejsie od dvadsat a v SR tiez je cena nalozena od 630er a hore nebudem nejako riesit.Na ebay alebo amazon ich najdete od 380eur(free post)To ma trosku podrazdilo lebo za 380 su to pekne,masivne potapky,predcizne urobene,Eta 251.262 tiez neni nejaky cinsky "klumpot" ,zafir,antireflex,"vodotesnost"500m.Aky mate nane nazor?Cena.kvalita,"vykon". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2011 uživatelem Bull is Bull
quequeek Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Victorinox jsou tady výborně hodnocené, tenhle model je na mě trochu divočina, tak bych asi pohledal jiný, ale 380e je dobrej deal
Bull is Bull Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Victorinox jsou tady výborně hodnocené, tenhle model je na mě trochu divočina, tak bych asi pohledal jiný, ale 380e je dobrej deal To mas pravdu-je to divocina,ale ako sportove,odolne hodinky ci do sluzby,pod vodu do hor k maskacom,alebo k sportovemu obleceniu podla mna urcite nemozu sklamat,ale o nejakej elegantnej forme hodiniek tu nemoze byt ani reci. Je tu par Victorinoxakov tak dufam,ze stratia nejake to slovo.
Leviathan Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 za mna pelec hore. mam rad tento typ hodin a znacka je tie preverena. neuvazujes na automat verziou? ...samo bez chrono. Ale v tej modrej resp. orange je to celkom divocina. Ala na druhej strane divoke farby len na leto. V tejto ciernej su univerzalne.
Bull is Bull Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Vela ludi preferuje automat,ale mna to vobec nelaka. Tiez ina farba ako cierna mi nevonia(kazdy sme iny).Chrono (stopky-zatial mam len dvoje"digitalky") mam spustene skoro stale.Ked nie pri treningu tak su spustene pri synatorovy(mimino kedy jedol,kolko spal...)Su pre mna dost podstatne.Tento,zvlastny,divoky vzhlad mi nevadi skor kedze nemozem si ich nikde mrknut na zivo mam obavu ako vyzeraju na ruke.Nemam postavu ako zavodna 70kg uzovka,ale skor ako 90kg zdatne ziveny sportovec no zapestie len sedemnast a pol,osemnast.Tak neviem ako na ruke ukazu.Na nete boli len dve fotky tohoto modelu na ruke. Ale naozaj za tieto peniaze su to fajne potapenky,ktore kazdy nenosi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se