jordy Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Luneta verde, neboli zelená. Kamoš si je 2x týdně sundává z ruky před tím, než mi rozbije hubu. (kick box). Na tvé ruce vypadají dobře, já je zkoušel a jsou na mně malé (40mm??) - což je dobře, bo se na to můžu vymlouvat a nepřiznat, že na ně stejně nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 nádherný hodinky gratuluju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Gratulujem. Netušil som že i rolexy môžu byť tak vkusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Gratulujem sú nádherné toto sú hodinky ktoré nikdy nezostárnu tento dizajn je večný raz bi som ich chcel mať vo svojej zbierke ale ešte len začínam takže to má čas nech slúžia a dobre ti sedia na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 pomalicky ale isto sa s nimi lucim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Pročpak? Mají nějaký problém? A nebo tě už omrzely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 sice kratke, ale asi intenzivne.... ha?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se