Lukas Havran Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Zdravim vazene osazenstvo, mohu poprosit o rady, tipy, vyhodne koupe? Hledam vhodné hodinky pro slecnu. Pozadavky:Vel 36-40mmQuartz staciKulate, styl oblekovek(neco jako riki watanabe) Reminek nejradsi kuze, zadny gumakLevny a kvalitni, zadne designovkyDo 200$, nejlepe usa dovoz-amazon, bo mam ted tu moznost osobního dovozu. Diky pani. by LGOB@tapatalk
gougy Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Tak jsem se mrknul na ch24 a z těch "ne designovek" designově zajímavých, levných a kvalitních mi vyšlo tohle (já bych rozhodně malinko přidal na Movado) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukas Havran Odesláno 23. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Ty prvni, neco takove. Ty cernobile, ciste-to vubec. Mozna i trosku vetsi do 42mm bez korunky. Hlavne slecna vyzaduje tenci lunetku, jako oblekovky od Bulovy. Jesttli mi rozumite. Jsem na mobilu, odkazy necham pozdeji co mam na mysli. by LGOB@tapatalk
Lukas Havran Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 takze k zaveru, neco v tomto stylu do 200dolaru, na sarby nemam http://www.azwatch.cz/img/hodinky/se905-seiko-spirit-mod-sarb031/2-mini.jpg poradte prosim
Bison Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Skagen? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bison Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 (upraveno) A ještě mě teď napadl Christopher Ward - tam už ale budu přez cenový strop (179 liber) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. října 2011 uživatelem Bison
Lukas Havran Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 bison, vyhrajou obrazek C nejspise
Bison Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Odesláno 26. října 2011 Tak to by jsi se měl vejít do 150$ a můžeš dokoupit i stylové Skagen brýle
Lukas Havran Odesláno 26. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2011 mozna spise pridam neco z dilny kolegy Simy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se