Chinasky Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Zdravím kolegovia, na Steinhart Nav. B - ChornoII som vlastnou šikovnosťou ( prestavovanie dátumu s ručkami v polohe od 5 do 12) spôsobil že sa mi datumovka pretoči cca o 21:00. Neviete poradiť čo s tým ? Prípadne jedná sa o zložitú opravu ? Ďakujem.
railmaster Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 (upraveno) V 25. 10. 2011 v 11:06, 'Chinasky' napsal: Zdravím kolegovia, na Steinhart Nav. B - ChornoII som vlastnou šikovnosťou ( prestavovanie dátumu s ručkami v polohe od 5 do 12) spôsobil že sa mi datumovka pretoči cca o 21:00. Neviete poradiť čo s tým ? Prípadne jedná sa o zložitú opravu ? Ďakujem. Skúšal si korunkou v tretej polohe/nastavovanie času/ prestaviť o 24 hod dopredu, či to bude prestavovať dátum stále o 21:00 ? Ak si do toho nešiel veľmi nasilu, tak sa snáď nič nepoškodilo. Tiež som sa raz okolo polnoci pomýlil, ale keď som pocitovo zaregistroval iný chod, tak som sa včas zastavil. Pretočil som korunkou hodinky dvakrát o 24 hod dopredu a našťastie všetko išlo OK. Upraveno 25. října 2011 uživatelem railmaster
Chinasky Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 V 25. 10. 2011 v 13:05, 'railmaster' napsal: Skúšal si korunkou v tretej polohe/nastavovanie času/ prestaviť o 24 hod dopredu, či to bude prestavovať dátum stále o 21:00 ? Ak si do toho nešiel veľmi nasilu, tak sa snáď nič nepoškodilo. Tiež som sa raz okolo polnoci pomýlil, ale keď som pocitovo zaregistroval iný chod, tak som sa včas zastavil. Pretočil som korunkou hodinky dvakrát o 24 hod dopredu a našťastie všetko išlo OK. Skusal. Bohuzial datum sa prestavi o 9tej a den o 12tej. Takze asi je to v kybli
Bask Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Hmm, to je zaujimave. To sa nesmie? Tento kaliber moc nepoznam a neviem ako ten mechanizmus pracuje, ked mu to vadi. Snad daky hodinar by sa k tomu mohol vyjadrit. Mna amatera len napada, nestacilo by nasadit rucicky spravne?
railmaster Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 (upraveno) V 25. 10. 2011 v 18:49, 'Bask' napsal: Hmm, to je zaujimave. To sa nesmie? Tento kaliber moc nepoznam a neviem ako ten mechanizmus pracuje, ked mu to vadi. Snad daky hodinar by sa k tomu mohol vyjadrit. Mna amatera len napada, nestacilo by nasadit rucicky spravne? Keby tam bola jednoduchá dátumovka, tak možno, ale pokiaľ je medzi čislom a dňom v týždni viachodinový rozdiel, tak to môže nositeľa štvať. Upraveno 25. října 2011 uživatelem railmaster
Bask Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Aha, prepacte, az teraz som pochopil aky je tu vlastne problem. Podla mna je to pokazene a treba to opravit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se