emba Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Skvělý výběr, podle mě nejhezčí oblekovky od Tissotu.
kdojinej Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Tak mě ještě napadla otázka k autorovi vlákna - jestli je teda ještě máš - jak jsi spokojený s tou sponou... Uvažoval jsem o koupi tohoto modelu, ale spona, která nemá žádný tlačítko, čudlík apod. jestli mi rozumíš - jen se nacvakává, byla jedna z věcí, která hrála proti..
Jirka23689 Odesláno 31. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Myslím, že ti odepíši, přesně co očekáváš... určitě by bylo pohodlnější ,kdyby měla spona tlačítka jako pojistku na otevření spony. Ale já osobně nemám problém i s tímto nacvakáváním a nikdy se mi nestalo, že by se spona sama odepla nebo byl nějáký problém při zapínaní.
quaero Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Tyhle Tissotky jsou super a líbí se mi víc, než ta všemožná Seika, co se tu začátečníkům doporučují. Amen!
Zelus Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Hooodně pěkný - skvělej výběr na první automaty :-)
kdojinej Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Parádní doplněk k saku Spíš sako je parádní doplněk k těmhle hodinkám...
Ivo_S Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Opravdu velmi hezké hodinky se střízlivým vzhledem. Moc se mi líbí.
sulanjaroslav Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Veľmi pekné,tiež som nad nimi uvažoval no nakoniec som išiel do tissot couturier.
sodik Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 taky jsem si jedny poridil, kdyby jste nekdo mel zajem, mam moznost od znameho sehnat nove zabalene se zarukou za 9000tis, cerny nebo svetly cifernik.
a&k Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 velmi pekne hodinky. nech sluzia. rozhodoval som sa medzi nimi a Certinami DS -1 .. siel som po certinach a teraz neviem ci som nespravil chybu. vsak vzdy je cas na zmenu. gratulacia.
Zeppelin Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Gratuluju, pěkné hodinky, už když sem je uviděl před 2 rokama tak se mi hned zalíbily ale jen ta značka mi přijde taková až moc ....
Zeppelin Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Gratuluju, pěkné hodinky, už když sem je uviděl před 2 rokama tak se mi hned zalíbily ale jen ta značka mi přijde taková až moc ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se