emba Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Zdravím. Chtěl bych zde ukázat své jediné automaty. Nejsou nové, mám je tři roky. Dělají odchylku asi plus 17 sec / den. Což se mi zdá dost, ale prý je to v limitu výrobce. Psal jsem i e-mail do hodinářství Mikl ve Vídni a bylo mi řečeno, že kompletní servis na hodinky by stál asi 250 E, což se mi zatím nechce dávat. Stručné info: - strojek swiss ETA 2836-2 (25 kamenů)- hesalitové sklíčko- průměr 37 mm- vodotěsnost 5 ATM=50m- těsnící systém Aquadura
Jiribartl Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Jsou pěkný, na to že máš jediné automaty skvělá volba, hlavně vybočují ze zde zavedených značek. Slušný fotky
emba Odesláno 6. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Díky. Jsem rád, že se líbí. Ještě připojím jednu pikantní historku. Kupoval jsem je v roce 2008 v Hibernii v Praze. Když jsem je přebíral, tak šly. Takže jsem nic neřešil. Druhý den se zastavily. Pak jsem je měl asi rok v šuplíku. Poté jsem je chtěl nosit, ale nechápal jsem, proč nejdou. Zkoušel jsem otáčet korunkou, ale nic. Tak jsem sedl na vlak a jel do Prahy, zeptat se prodavačky, jak se natahují. A ona : " Jsou to automaty, natahují se pohybem ruky ! " Tak od té doby vím, jaký je rozdíl mezi automaty a quartzkami.
jendr Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Tak to je dobrá historka...koupit hodinky a dát je do šuplíku s tím, že nejdou a neřešit to. Asi budeš pohodář :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se