Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

keď sa ti trochu viac roztočí rotor/kyvadlo na strojčeku tak ti budú vibrovať/brnieť na rukách ... pre mňa osobne je to príjemný pocit :D , avšak nie každý to má rád ...:crying_anim02:

videl som ich, ale z tych fotiek vyzeraju byt dost opotrebovane - aj ked, ten lom svetla moze trosku asi klamat, skusim mu napisat.

..ako si myslel, ze ich budem citit, ze su zive? :)

Upraveno uživatelem Giovany21
  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

keď sa ti trochu viac roztočí rotor/kyvadlo na strojčeku tak ti budú vibrovať/brnieť na rukách ... pre mňa osobne je to príjemný pocit :D , avšak nie každý to má rád ...:crying_anim02:

fuha, to znie velmi zaujimavo :) to robi len tento strojcek 7750, ci take cosi sa da citit aj s tymi tissotmi co maju ETU?

Odesláno (upraveno)

videl som ich, ale z tych fotiek vyzeraju byt dost opotrebovane - aj ked, ten lom svetla moze trosku asi klamat, skusim mu napisat.

..ako si myslel, ze ich budem citit, ze su zive? :)

jsem velkym zastancem Hamiltonu a X-windů jakbysmet, ale toto jsou spise pilotky... a jak to tady pozoruju, ma certino spise vkus na sportovni atomobilovy dizajn - coz zrovna tyto hamiltony nejsou - to uz bych pro nej spise doprucil hamilton Lord Hamilton

post-19918-045919700 1320825810.jpg

musim priznat, ze u hamiltonu je predevsim jasna snaha o propojeni kvalitnich hodinek s tradici, takze jejich dizajny je vzdy tak trochu do retro (vyjímkou jsou ventury)

taky je podstatne, zda ma certino jasno, jestli automaty, nebo kvartzky- a rekl bych, ze jsme se od puvdnich TISSOTU za bratru 6 tisic posunuli velky kus dal :smile_anim:

post-19918-047615700 1320825813.jpg

(PS: Lord hamilton ma taky ETA 7750, prumer 46mm a vypadaji nazivo opravdu hodne sportovne, pritom s privrenim jednoho oka si je dokazu v nutnem pripade predstavit i jako oblekovky)

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

tie hamiltony vyzeraju tiez velmi dobre..

padla otazka ci kvartz alebo mechaniku, ja by som rad siel do mechaniky, kvartzky som uz mal, chcelo by to vyskusat nieco noveho

asi to skonci nakoniec tak, ze necham rozhodnut frajerku - cez vikend jej ukazem zopar mojich favoritov a doladim to k nejakemu definitivnejsiemu vyberu..

v mojich ociach stale tak trosku vedu tie tissoty prs 516 bez chrona na kozenom remienku tak uvidime.

Návštěvník admira
Odesláno

v mojich ociach stale tak trosku vedu tie tissoty prs 516 bez chrona na kozenom remienku tak uvidime.

Ja to vidim uplne stejne. Z toho co tu probehlo se mi libi nejvice.

Odesláno

Ja to vidim uplne stejne. Z toho co tu probehlo se mi libi nejvice.

Za sebe neříkám, že se mi líbí nejvíce (ale v tom se těžko radí - každý má svůj vkus), přesto za ty peníze, uznávám, jsou to každopádně dobré hodinky a pro začátečníka tím tuplem...

Já se jen - obecně - vždycky ptám: na co je mi kožený řemínek na vodotěsných hodinkách? ;-)

Na druhou stranu musím uznat, že vypadá perfektně.

Odesláno

Za sebe neříkám, že se mi líbí nejvíce (ale v tom se těžko radí - každý má svůj vkus), přesto za ty peníze, uznávám, jsou to každopádně dobré hodinky a pro začátečníka tím tuplem...

Já se jen - obecně - vždycky ptám: na co je mi kožený řemínek na vodotěsných hodinkách? ;-)

Na druhou stranu musím uznat, že vypadá perfektně.

presne ten remienok je jedna z veci, co sa mi moc lubia (okrem ineho) :) na kovovom tahu mam citizeny, takze v pripade potreby vodnych orgii si dam tie :)

..hodinky s kozenym remienkom som este nemal, vsetko bolo zatial na tahu - myslis, ze by to uskodilo moc tej kozi?

Odesláno

presne ten remienok je jedna z veci, co sa mi moc lubia (okrem ineho) :) na kovovom tahu mam citizeny, takze v pripade potreby vodnych orgii si dam tie :)

..hodinky s kozenym remienkom som este nemal, vsetko bolo zatial na tahu - myslis, ze by ta voda uskodila moc tej kozi?

Odesláno

Quido Morava-ne každej leze s hodinkama do vody,i když to jsou ultimativní potápky.

jasněže ne každý - mluvím za sebe... já např. když už si vyberu hodinky, tak je mám na ruce a už je nesundávám (dokud se mi neomrzí), ani do sprchy, ani na noc, prostě jsou součástí mne... maximálně je občas vyměním za jiné, podle účelu, když jdu do obleku nebo štípat dřevo... ale pořád je mám na ruce - dělám to z dloholeté zkušenosti - jakmile je odložím "někde", tak je už nenajdu, jelikož zapomenu, kde jsem je odložil :D

Odesláno

..hodinky s kozenym remienkom som este nemal, vsetko bolo zatial na tahu - myslis, ze by to uskodilo moc tej kozi?

voda určitě uškodí, dokonce i pot... za chvíli řemen vypadá jako 10x starší než je doopravdy a časem kožený stejně musíš vyměnit...

z praktického hlediska není nad kovový tah, sice se trošku poškrábe (v tom mají třeba výhodu titanové, na kterých není jemné poškrábání tolik vidět), ale nezničí...

ale jak jsem řekl, kožený, a třeba zrovna tak dobře udělaný jako tento, udělá dost parády... je to na rozhodnutí každého, čemu dá přednost ;-)

Odesláno (upraveno)

tieto ma konkretne moc neoslovili vyzorom :(

je to inak tazke, uz som si myslel ze idem objednavat tie Tissoty bez chrona, ale pozeral som si tie s chronom aj na youtube a som nalomeny.. takisto tu na fore travim dost casu, prezeram si predajnu sekciu, sekciu s novymi hodinkami, pripadne recenzie a cim viac sa tu v tom vrtam, tym menej som rozhodnuty pre dany kusok. dokonca by som nevahal dat aj viac penazi za hodinky, aby som nedopadol tak, ze tie Tissoty tu budem za mesiac predavat a kupovat nejake dalsie :suicide_anim:

..som sam, co ma taketo pocity, ci je tu tu bezny jav? :D

Upraveno uživatelem cretino
Odesláno

pokud citis, ze bys je za mesic prodaval chvili pockej, jeste to s mobilem v kapse vydrz a pak kup neco poradnyho, je to potom ztratovy, kdyz prodavas neco za mesic pod cenou. Cim vic nasetris tim vetsi bude tvuj rozhled a muze se stat, ze koupis to co opravdu chces. Kdyz zapesti neuspokojis, tak ver tomu ze do budoucna se s tim pak setkas znova...

Odesláno

asi pockam este chvilku, aj ked, keby sa vyskytly nejake slusne hodinky za slusnu cenu v predajnej sekcii, pojdem po nich.. pre zatial som si objednal kaucukovy remienok pre trosku zmeny na svojich nighthawkoch aby som ukojil svoje chutky na zmenu a potom sa uvidi..

Odesláno

maly update, vcera som mal na ruke oboje tissoty a z tych bez chrona som bol trosku sklamany z velkosti.. prisli mi dost male na moju ruku.. ale tie s chronom boli dokonale :) cenu mali 1400? v eurovei, okolo 900 plus minus by to slo z ebay..

teraz je vsak otazka, nie je ta suma za tissot uz trosku vela, ze by za to sla pomaly kupit vyssia trieda, aj ked pouzivana?

• po 5 týdnech...
Odesláno

Chcel by som si zaobstarat svoje prve automaty, preto by som sa vas rad spytal na nazor ohladne tychto Tissotov PRS 516:

Stejné hodinky ale ve variantě s černým číselníkem, s půlroční zárukou a s malým škrábancem na lunetě, ti můžu nabídnout za 5t. M.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...