Přejít na obsah

Certina- poměr cena/výkon

noname

Doporučené příspěvky

Líbí se mi hodinky Certina DS PILOT. Automaty ca 13000,-, mechanický chronograf ca 29000,-. Ty chronografy dělají jen se světlým ciferníkem, ale vypadají naživo podle mého názoru moc hezky. Mají ručky vykryté svítící barvou, vypadá to zajímavě. Cena je slušná, jak je to s kvalitou? Víte o tom někdo něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tyhle hodinky se libi i me. Skoda, ze jsem nikde nevidel automaty bez chronografu s bilym cifernikem. Osobni zkusenost nemam, ale kamarad mel Certiny (quartz) a ty snesly skoro vse bez ujmy na zdravi. Kradez uz bohuzel nesnesly :( . Certina dela kvalitni hodinky. Myslim ze temer vsechny hodinky maji safirove sklo. Urcite bych se nebal jit do automatu od Certiny.

Odkaz ke komentáři

Mám Certiny DS Pilot automatic, ale bez chronografu. Nosím ich už vyše dvoch rokov a som s nimi spokojný. Čo sa týka kvality, tak ich môžem len doporučiť. Stojček je ETA 2824-2 a robí mi +6 sec. za 24hod., čo je podľa mňa veľmi slušné. Sklíčko je zafírové, vodotesnosť 100m. Ideálne hodinky na denné nosenie.

Tie chronografy majú rokmi osvedčený strojček Valjoux 7750, takže v tom by som nevidel žiadny problém. Ak máš starosť len o kvalitu, tak sa nemusíš ničoho báť a kľudne choď do nich. Verím, že ťa nesklamú.

Certina1.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...