noname Odesláno 8. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2006 Líbí se mi hodinky Certina DS PILOT. Automaty ca 13000,-, mechanický chronograf ca 29000,-. Ty chronografy dělají jen se světlým ciferníkem, ale vypadají naživo podle mého názoru moc hezky. Mají ručky vykryté svítící barvou, vypadá to zajímavě. Cena je slušná, jak je to s kvalitou? Víte o tom někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr22 Odesláno 8. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2006 Tak tyhle hodinky se libi i me. Skoda, ze jsem nikde nevidel automaty bez chronografu s bilym cifernikem. Osobni zkusenost nemam, ale kamarad mel Certiny (quartz) a ty snesly skoro vse bez ujmy na zdravi. Kradez uz bohuzel nesnesly . Certina dela kvalitni hodinky. Myslim ze temer vsechny hodinky maji safirove sklo. Urcite bych se nebal jit do automatu od Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 8. ledna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2006 Ty samé hodinky bez chronografu se mi už tolik nelíbí. Kovové pouzdro pak vypadá nějak moc masívní, nevím. Mám trochu strach z toho světlého ciferníku. Ve výloze se mi vždy líbí, ale pak stejně jako odklizec zvolím černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr22 Odesláno 8. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2006 Taky jsem si vsiml, ze vetsina lidi nakonec zvoli cerny cifernik. Ja bych si ty Certiny predstavoval takhle http://www.certina.ch/2004/flash/model.php...9.42.26&lang=EN ...bouhuzel je to quartz. Jinak 30 000 bych asi uz za ten jejich chronograf nedal, to uz bych se podival asi jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2006 Mám Certiny DS Pilot automatic, ale bez chronografu. Nosím ich už vyše dvoch rokov a som s nimi spokojný. Čo sa týka kvality, tak ich môžem len doporučiť. Stojček je ETA 2824-2 a robí mi +6 sec. za 24hod., čo je podľa mňa veľmi slušné. Sklíčko je zafírové, vodotesnosť 100m. Ideálne hodinky na denné nosenie. Tie chronografy majú rokmi osvedčený strojček Valjoux 7750, takže v tom by som nevidel žiadny problém. Ak máš starosť len o kvalitu, tak sa nemusíš ničoho báť a kľudne choď do nich. Verím, že ťa nesklamú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se