Přejít na obsah

Sháním opraváře na pračku

Honza.manta

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se mi pokákla pračka. Nevíte někdo o šikovném opraváři v Praze? Jde mi hlavně o to, aby mi poradil, jestli se ještě vyplatí opravovat a není-li lepší rovnou koupit novou a samozřejmě ji i případně opravil. Díky.

Odesláno

Kdyz se Ti rozbije pracka, je to idealni prilezitost koupit Miele :)

Nedavno se mi jeden kluk od nich chlubil, ze opravili skoro 30 let stary vysavac a pani pri te prilezitosti vymenili pracku - dali ji novou, aby si tu jeji mohli dat "do muzea" :D

Odesláno

Díky za radu. Já mám elektroluxku a jsem s ní až doteď spokojený a rád bych byl i nadále. A o případném výběru nové pračky já rozhodně rozhodovat nebudu, když budu hodnej, tak ji budu smět zaplatit. :angel:

Edit: chybka

Odesláno

Sorry za tu nadsázku...

Vážně - pomoci s opravářem Ti neumím, ale malá zkušenost: není nutné věřit tomu prvnímu.

Nedávno se nám rozbila pračka (taky electrolux, Miele bude, až se rozbije), první opravář asi po pěti minutách investigace prohlásil, že se musí vyměnit něco strašně drahýho aže to bude asi za osmičku.

Pak se ozval druhej opravář, kterýho jsme oslovili jako prvního, ale neměl čas, přijel se podívat, půl hodiny něco kutil, něco málo vyměnil a stálo to 700 komplet.

Odesláno

No už jsem sehnal - stejně díky. U mně je to jasné - odešla ložiska uložení bubnu. Což je oprava za docela raketu a nová ta pračka stejně nebude. Navíc paní ji nemá v lásce a už dlouho lobuje za novou, takže se situace jednoznačně vyřešila. Budu muset být hodný, abych směl tu novou pračku zaplatit a dovézt domů a zapojit. :wallbash:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...