006 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Ahoj, jsem tu nový, tak snad dávám dotaz do správné diskuze. Vydražil jsem na aukru hodinky Omega Geneve, bohužel bez řemínku. Můžete mi nějaký, nejlépe černý, pro ně doporučit? Odkaz na hodinky : zde Už jedny staré Omegy vlastním, 30T2. Takže snad pomalu založím sbírku Hezký večer všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 (upraveno) Ahoj, jsem tu nový, tak snad dávám dotaz do správné diskuze. Vydražil jsem na aukru hodinky Omega Geneve, bohužel bez řemínku. Můžete mi nějaký, nejlépe černý, pro ně doporučit? Odkaz na hodinky : zde Už jedny staré Omegy vlastním, 30T2. Takže snad pomalu založím sbírku Hezký večer všem. Krásné Omegy, moc se mi líbí. Myslím si, že vzhledem ke stylu hodinek by se k němu hodil jemný černý řemínek, takových je spousta asi ale nejlepší varianta je kontaktovat mr. Šímu ať ti na ně ušije něco třeba z ještěrky. Ale aby to bylo dokonalé, hodila by se i origo Omega spona, ta by se dala pořídit na http://www.ofrei.com. Upraveno 5. prosince 2011 uživatelem Ivo Striz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se