FilipG Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Ahoj, v tomto týdnu mi v podstatě přestal fungovat posluvník stránky na fórech chronomagu a to pouze v IE. Vyskytuje se na starém počítači (IE7) i novějším počítači (IE9). Tedy posuvník nefunguje hned=když za něj chci myší tahat, nic se neděje. Ale například PgDn funguje. Po čase se i ten posuvník rozběhne. Kliknutí myši do oblasti PgDn (do posuvníku pod tu jezdící část, ale nad šipku) funguje až na trojklik. Naopak v Chrome to funguje okamžitě, jak má a velmi svižně. Dělali jste nějaký update/upgrade? Má ještě někdo další problém?
pavča Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 V 9. 12. 2011 v 15:21, 'FilipG' napsal: Ahoj, v tomto týdnu mi v podstatě přestal fungovat posluvník stránky na fórech chronomagu a to pouze v IE. Vyskytuje se na starém počítači (IE7) i novějším počítači (IE9). Tedy posuvník nefunguje hned=když za něj chci myší tahat, nic se neděje. Ale například PgDn funguje. Po čase se i ten posuvník rozběhne. Kliknutí myši do oblasti PgDn (do posuvníku pod tu jezdící část, ale nad šipku) funguje až na trojklik. Naopak v Chrome to funguje okamžitě, jak má a velmi svižně. Dělali jste nějaký update/upgrade? Má ještě někdo další problém? Řeší se to ve vlákně Co mě právě naštvalo.
pavča Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Tak jsem zkoušel co s tím a podařilo se mi to odstranit. Stačilo kliknout na ikonku kompatibilního zobrazení a najednou to jede jako dříve (i když se kompatibilní zobrazení zase zruší), zjevně se tím něco v IE přepne. Zkuste to, třeba to bude ono.
Donuts Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 V IE9 nemam problem i bez kompatibilniho zobrazeni, vyzkouseno na trech strojich.
sodik Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Mam ten samy problem, ja to roluji myskou...
pavča Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 V 9. 12. 2011 v 16:56, 'Donuts' napsal: V IE9 nemam problem i bez kompatibilniho zobrazeni, vyzkouseno na trech strojich. Mám také IE9 a problém na některých stránkách byl, konkrétně zde zmiňovaný problém se stránkou Chronomagu jsem neměl, posuvník chodil bez problémů, ale nešel na stránce novinky.cz a na některých dalších. Teď, po přepnutí na kompatibilní režim, chodí vše bez problémů.
Margo Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 taky se hlasim k obcasnemu problemu a je to obcas fakt pruda:wallbash:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se