gammon Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Zdravím,mohl by někdo doporučit šikovného hodináře,který by opravil heurery 4000,posílal jsem je k Hanákovi do Brna,ale tam mi řekli za opravu přes 9tisíc(prasklé pero,přetěsnění,výměna ruček)a to se mi nechce dávat.Pochopím to u hodinek např.Speedmasterů,který stojí 80 tisíc,ale u Heuerů,který stály kdysi 30tisíc moc ne.Bohužel hodinky mají průměr "jen"34,5mm,takže pro mě nenositelné...leda tak pro něžnější polovičku,ale ta je nechce............Co s tím tedy?Prodat za zbytkovou cenu,nechat opravit nebo darovat nějakýmu chronomagorovi?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gammon Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gammon Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 a nebíte mě za stav hodinek,je jim nějakých 15let.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gammon Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Nebo má někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 pokud je praskle pero tak to snad neni zadny problem. Zjisti co presne je v tom za ETA strojek a pak vlitni na ebay a tam to pero nekdo urcite mit bude. vejdes se podle me tak do 1000 Kc za pero a proc by jsi menil rucicky? nic jim snad neni, ne? kazdy normalni hodinar Ti pak pero vymeni a rovnou udela servis (cca 2000 kc odhadem) takze ja vidim opravu tak kolem 3000,- Kc ano je pravda ze kdyz bys je chtel prodat na aukru, ebay, zde tak je neprodas o moc draz. Takze bud si je nech opravit a pak je nos, nebo je daruj nekomu blizkemunebo je prodej tak jak jsou nefunkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se