Pit Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Zdravím všechny chronomaniaky a ve vší skromnosti si dovoluji představit svůj nový přírůstek. Na začátek trocha historie: nejsem asi typický chronomaniak, hodinek mám sice doma víc, ale investice se pohybují max do 20 tis. / ks a na svoji první pořádnou značku teprve čekám. Dnes mám doma kromě oblekových Skagen ještě 10 let staré Citizeny (safírové sklo, Ecodrive, 200m WR) a 5 let staré Casia (solar, 50m WR, safír, rádiem řízené). Po 5 letech na mě tedy znovu přišla potřeba pořídit nové hodinky. Chtěl jsem: Cena do 20 tis. Safírové sklo Rádiem řízené WR od 50bar Quartz Hodinky mám na běžné nošení 24 hodin denně bez velkých starostí. Tedy musí vždy hlavně jít a jít přesně. V užším výběru byly: Citizen AS4035 Citizen CB0021 Nějaké PRCky a PRSky od Tissotu A tyto Certiny Ve finále jsem byl téměř rozhodnutý pro ty Certiny, chtěl jsem konečně mít svoje první "švýcary", ale pak jsem si je zkusil na ruku a nadšení mě přešlo - mně prostě na ruce neděly. Jednou jsem šel kolem Planeo a viděl za výlohou prakticky kompletní sadu Edifice od Casia, kterému jsem se vyhýbal. Jednak jsem Casia měl posledních 5 let (pravda, bez problémů, přesné, bez připomínek) a jednak jsem chtěl už nějakou "lepší značku" a ne firmu, co vyrábí plasťáky, které jsem nosil před 25 lety na základní škole. Jenže toto všechno vzalo za své, když jsem je uviděl. A uvědomil jsem si, co se mi líbí, všechno co má displej je pro mě mnohem atraktivnější, ať jsou to hodinky nebo mikrovlnná trouba. A že si konečně asi budu muset přiznat, že Casio je můj "lovemark", že mě vlastně provází celý život a že mě nikdy nezklamalo. Že vlastně není důvod se mu dál vyhýbat. A tak jsem měl druhý den na ruce M300EDB-1A. A jsem spokojenej, kromě safírového skla mají všechno, co jsem chtěl a možná i něco navíc. (Světové časy, budík, přesné seřízení polohy ručiček) Mají velmi masivní tah, i když jsem zvědavý jak jeho lesklá část vydrží lesklá a bez škrábanců. Překvapilo mě i masivní zapínání. Z minusu jednak LCD displeje, které by přeci jen mohly být trochu více kontrastní a pak kruhový sekundový ukazatel, který by mohl ukazovat sekundy i běžného času - jinak se používá pouze při stopkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 gratulace a užívej si jich,hlavně že sis vybral a líbí se ti na mě je tam sice moc velkej"bordel" na cifru,ale důležitý že seš spokojenej
Pit Odesláno 16. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 gratulace a užívej si jich,hlavně že sis vybral a líbí se ti na mě je tam sice moc velkej"bordel" na cifru,ale důležitý že seš spokojenej Já tomu říkám "náramkový cirkus" Ale posledních 10 let jsem nosil "čisté" hodinky, tak mi to chybělo. A jsem z podstaty hračička.
Jiribartl Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Za málo peněz hodně muziky. Máš něco, co mechaniky neumějí. Technicistní hračka pro technoidy. I mě to někdy chytne, a pak musím alespoń jedny casiovyk mít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se