Drexxy Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) EDIT: samozřejmě jsou jen zlacené, ale název vlákna už nejde změnit, tak to berte jako zlatá barva :-) Tak jsem dneska slavně vyhrál bitvu na E-bayi o tyto hodinky, snad mě za těch 40 dolarů nenatáhli :-). Nejsou uplně v tiptop stavu, ale v tiptop stavu se prodávají za 5-10x více a neužil bych si renovaci :-). Líbí se mi designová čistota a i když zlato nemusím, tady vypadá hodně zajímavě. Až přijdou, tak je nafotím a časem se možná dočkají i nějakých lázeňských procedur Zadní dýnko, které není nijak označené nevypadá původní, ale je zadní a není vidět Máte někdo tipy na barvu řemínku, který by jim slušel? Asi ale jen černá, popř bílá, ostatní barvy by byly trošku divočina. Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem Drexxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Za 40 dolcov si myslim ze pohodicka.Ja by som navrhol hnedy remen,nejaku hladku texturu-pekne ladi so zltym kovom a necha vyniknut hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Jsou moc hezky .. a cena je taky v pohode. Bohuzel si myslim , ze dynko neni puvodni. Kazdopadne me by to nevadilo a tobe asi taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se