JHonza Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Vážení, mám tento winder (koupeno na E-Bay z Taiwanu) a návod k němu dávno odvál čas: Nemáte někdo návod nebo aspoň vysvětlení, jak fungují jednotlivé režimy (A,B,C,D). Jedné, co vím, je, že B točí jenom proti směru hod. ručiček (tak byl nastaven doteď, protože se na něm točily PRIMky kal. 96). Teď bych potřeboval, aby točil oběma směry (viz vyobrazené hodinky). Za dodané rozumy předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Vážení, mám tento winder (koupeno na E-Bay z Taiwanu) a návod k němu dávno odvál čas: Nemáte někdo návod nebo aspoň vysvětlení, jak fungují jednotlivé režimy (A,B,C,D). Jedné, co vím, je, že B točí jenom proti směru hod. ručiček (tak byl nastaven doteď, protože se na něm točily PRIMky kal. 96). Teď bych potřeboval, aby točil oběma směry (viz vyobrazené hodinky). Za dodané rozumy předem díky. a co to tak vypozorovat jak se to točí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) a: Auto rotate 33 seconds,rest 12 minutesb: 10 minutes, 90 minutesc: 30 minutes, 3 hoursd: 1 hour, 3 hours a na směry je tam zvlášť přepínač tak to tedy mám já na podobným Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) a co to tak vypozorovat jak se to točí? Díky za dobrou radu, pozvolna se o to pokouším, ale trvá to docela dlouho. To znamená sednout k winderu a zírat a na to nějak nebyl čas Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Widloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 a: Auto rotate 33 seconds,rest 12 minutes b: 10 minutes, 90 minutes c: 30 minutes, 3 hours d: 1 hour, 3 hours a na směry je tam zvlášť přepínač tak to tedy mám já na podobným Díky, ale k tomuhle to nepasuje. Tenhle nemá zvlášť přepínač na směry. Už jsem ale mezitím vykoukal, že nejlepší režim pro hodinky s oboustranným nátahem (Orient a ETA) bude asi C. B je jednosměrné točení proti směru - např PRIM cal. 96 nebo Miyota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se