Přejít na obsah

Návod k winderu

Doporučené příspěvky

Vážení, mám tento winder (koupeno na E-Bay z Taiwanu) a návod k němu dávno odvál čas:

post-7426-042371300 1324419365.jpg

Nemáte někdo návod nebo aspoň vysvětlení, jak fungují jednotlivé režimy (A,B,C,D). Jedné, co vím, je, že B točí jenom proti směru hod. ručiček (tak byl nastaven doteď, protože se na něm točily PRIMky kal. 96). Teď bych potřeboval, aby točil oběma směry (viz vyobrazené hodinky). Za dodané rozumy předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážení, mám tento winder (koupeno na E-Bay z Taiwanu) a návod k němu dávno odvál čas:

post-7426-042371300 1324419365.jpg

Nemáte někdo návod nebo aspoň vysvětlení, jak fungují jednotlivé režimy (A,B,C,D). Jedné, co vím, je, že B točí jenom proti směru hod. ručiček (tak byl nastaven doteď, protože se na něm točily PRIMky kal. 96). Teď bych potřeboval, aby točil oběma směry (viz vyobrazené hodinky). Za dodané rozumy předem díky.

a co to tak vypozorovat jak se to točí?

Odkaz ke komentáři

a: Auto rotate 33 seconds,rest 12 minutes

b: 10 minutes, 90 minutes

c: 30 minutes, 3 hours

d: 1 hour, 3 hours

a na směry je tam zvlášť přepínač tak to tedy mám já na podobným

Díky, ale k tomuhle to nepasuje. Tenhle nemá zvlášť přepínač na směry. Už jsem ale mezitím vykoukal, že nejlepší režim pro hodinky s oboustranným nátahem (Orient a ETA) bude asi C. B je jednosměrné točení proti směru - např PRIM cal. 96 nebo Miyota.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...