Luk Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 MarvinX napsal: tm.watch: Díky za info, podle toho bych to mohl najít. Luk: Děkuji za nabídku. Akce začíná v 17 hodin a já přijedu až na 18 hodinu (Ostrava-Svinov podle jízdního řádu 17:49), takže jestli pojedeš už na začátek akce nedělej si kvůli mě násilí. Je tu ještě jedna možnost. Vracím se ve čtvrtek domů z SC a jedu přes Olomouc. cca 14:30 tak tě můžu vzít do Ostravy ať ušetříš jednu cestu. Promysli to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artur Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 Dali jsme s PRIMem domluvu a předběžný časový plán dohromady již dnes. Můžeme do Pelikánu dorazit mezi 18 a 18,30, podle vývoje cesty a jednání na trase. Můžete začít zdobit JOLKU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artur Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 to grga-pitic: všechno nevyjde hned napoprvé, napodruhé,..... Při další cestě do Prahy jste zván do Violina na kafe či čaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 Luk: Díky za nabídku, pokud máš cestu přes OL, rád se připojím. Čas mi vyhovuje. Zbytek asi dořešíme přes email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 MarvinX napsal: Luk: Díky za nabídku, pokud máš cestu přes OL, rád se připojím. Čas mi vyhovuje. Zbytek asi dořešíme přes email. O.K. ozvu se na mailu v příštím týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sali Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 Akce teprve bude nebo to je ta z 29.11.2006? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2006 Bude 14.12. cca 18 hodin ještě se dopřesní. čti to celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2006 Mám oskenovanou knihu : Základy Hodinářství od Martínka a Řehoře. Kdyby měl někdo zájem tak vezmu CD na besídku v Ostravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikina Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2006 Hlásím se v Ostravě Mikina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2006 Tak se nám ta Ostrava pěkně rozrůstá. OV 14.12. [12] - Luk, odklizec, MarvinX, Hifi, Kubson, Bobr, Marty,ctenar,tm.watch,Mikina + Prim,Artur Takže pokud se nemýlím,je potřeba prozatím rezervovat 12 míst. Co se týče případného prodeje nebo výměny přebytků,tedy malé burzy,navrhuji prostě přijít zhruba o hodinku dřív /17.00/,než je plánovaný příjezd Prima a Artura,abychom potom měli volné pole k debatě. Pokud souhlasíte,dejte vědět,přece jenom 12míst k rezervaci je už dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 Urcite dorazim, nicmene spise po 18-te. Mam pred tim jeste jinou akci, ze ktere se budu snazit odejit drive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 HIFI napsal: Tak se nám ta Ostrava pěkně rozrůstá. OV 14.12. [12] - Luk, odklizec, MarvinX, Hifi, Kubson, Bobr, Marty,ctenar,tm.watch,Mikina + Prim,Artur Takže pokud se nemýlím,je potřeba prozatím rezervovat 12 míst. Co se týče případného prodeje nebo výměny přebytků,tedy malé burzy,navrhuji prostě přijít zhruba o hodinku dřív /17.00/,než je plánovaný příjezd Prima a Artura,abychom potom měli volné pole k debatě. Pokud souhlasíte,dejte vědět,přece jenom 12míst k rezervaci je už dost. pro mne 17:00 je O.K. Počítám že dovezu i MarvinaX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 10. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2006 pan socka napsal: No vida, v Ostravě to vypadá na pěknou akci, škoda, že to mám tak daleko. Neplánuje se něco podobného v Praze? V předchozích příspěvcích tohoto vlákna je avizována i akce v Praze - 20.12. na Petřinách v restauraci Nad Alejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 jestli ještě není pozdě tak bych se taky nahlásil na Ostravu, mám toho sice teď nějak hodně, ale snad to stihnu a trochu se odreaguju od práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 Určitě není pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 Tak se nám ta Ostrava pěkně rozrůstá. OV 14.12. [13] - Luk, odklizec, MarvinX, Hifi, Kubson, Bobr, Marty,ctenar,tm.watch,Mikina,Im + Prim,Artur Takže pokud se nemýlím,je potřeba prozatím rezervovat 13 míst. Co se týče případného prodeje nebo výměny přebytků,tedy malé burzy,navrhuji prostě přijít zhruba o hodinku dřív /17.00/,než je plánovaný příjezd Prima a Artura,abychom potom měli volné pole k debatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 Potvrzuji svoji účast v Ostravě. Zdá se, že dorazím současně s Lukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 v OVE bych se rad ukazal,jenze termin koliduje s nasi firemni akci :-) jeste si to necham projit hlavou ( ale ne jako cobain!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 to ego alter: Jen se stav,aspoň nás nebude jen 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zpejcel Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2006 počítejte se mnou v Ostravě .... čekám na upřesnění času - doufam, ze se mi neprotahne sluzebka v Katovicih - jo a omlouvam se za "formalni" obleceni ve kterem se dostavim, ale asi nebudu mit cas se preveknout z "monterek" to PRIM + Artur : alespon Vám tím usetrim neco malo casu (tedy jestli se povede vyrobit ty moje hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se