Přejít na obsah

Poznáte niekto?

Návštěvník Ondrej Čechovič

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pri blúdení nudným internetovým svetom a preklikávaním rôznymi stránkami som narazil na reklamu na nasledujúcu stránku zameranú na predaj tissotiek.

http://www.tissot-watches-stores.com

Chcel by som sa spýtať, či tu s tým má niekto nejaké skúsenosti, objednával, neobjednával, počul, nepočul a podobne. Mám taký pocit, že tu ľudia moc tissot neodporúčajú, nevravím že tam chcem nakupovať, ale celkom ma to zaujalo. Mne osobne to príde niečo ako outlet alebo podobne. Ceny sú relatívne nízke, respektíve nižšie ako na SVK a ked do toho zapojím free shipping do celého sveta tak by to mohlo byť celkom zaujímavé. Možno by som sa na nejaké prs 516 ulakomil.:D Nerád by som však prípadne poslal niekde peniaze, čakal mesiac pri schránke a nič by nechodilo. Takže poprosím o radu, skúsenosť a podobne.:)

Odesláno

Neviem vyzerá to zaujímavo. Možno odtiaľ objednám aj ja nejaký kúsok. Tie ceny sú fakt super. Objednával som už cez Ebay čisto nové Tissot PRC 200 a ušetril 180?. Prišli tak ako mali a som s nimi spokojný!Hlavné je platiť cez paypal. Aj, keby ťa nedajbože oklamal predajca, tak cez paypal máš aspoň možnosť navrátenia peňazí. Ebay je v tomto najlepší a reagujú ešte pružnejšie, ak ťa oklamú vrátia ti peniaze bez problémov. Podmienkou je, ale že zaplatíš cez paypal. Už ma stihol jeden predajca cez Ebay oklamať, takže to mám všetko odskúšané. Trošku mi je, ale na tej stránke zvláštne, že tam nemajú kontaktnú adresu a jediný kontakt ponúkajú vo forme emailu.

Ešte jedna vec. Zdá sa mi, že tu niektorí ľudia nemusia Tissoty, len kvôly ich marketingu a dostupnosti v každom väčšom nákupnom stredisku. Sú to švajčiarske hodinky?Sú. Sú kvalitné?Sú. A hlavne používajú zafírové sklíčka.

Odesláno

Hej hej práve, že to vyzerá zaujímavo a ceny ani nehovorím. Ale tie ceny sú práveže trochu podozrivé. Tiež je podozrivý e-mail blablabla@gmail.com. Skrátka neviem. Natrafil som na to a nevedel som ako sa k tomu postaviť a tak som to sem vložil.:) Ak by si naozaj niečo objednával, daj vedieť, budem veľmi zvedavý čo to bude zač a ako to bude fungovať.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...