Džon Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Ahojte, jsem tady nový, snažil jsem se tady nějakou dobu hledat, tak tady snad ještě podobné nebo stejné téma není. Chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s GPS podem. Koupil jsem si Suunta t3c black polished a protože hodně chodím po horách, jezdím na bruslích a kole, tak uvažuji o GPS podu. Jenom jsem se nikde nedočetl jaká je následná synchronizace s pc. Jak se dají využít naměřené výsledky a informace. Jestli je k podu přímo nějaký speciální program popř. jestli by sem někdo dal screeny co všechno dokáže. (představoval bych si vykreslení trasy do mapy, celkový počet km, průměrná rychlost atd...). Díky moc všem za informace, přece jenom dat 4tisíce za něco co skoro nic neumí by bylo pro mě moc velké zklamání
A10 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) s GPS podem zkušenost nemám, ale přidám ti pár odkazů kde se dozvíš něco víc. A najdeš tam všechny odpovědi. Ale GPS pod, ti umožní všechno o čem jsi psal, vzdálenost, rychlost, a vykreslení trasy na mapou. http://www.suunto.com/global/en/products/pods-belts/suunto-gps-pod http://www.youtube.com/watch?v=ZWxk6boFeII http://www.suuntoshop.cz/g68.Suunto+GPS+POD.html Sice už je teď pozdě radit, protože jsi koupil Suunto (výborné hodinky, měl jsem je taky) ale já budu v brzo pořizovat tohle: http://www.garmin.cz/produkty/sport/bezecke-gps/forerunner-110-hr-red.html a hlavně proto, že jsem nechtěl už tahat a připojoovt nic ostatního na tělo, prostě mít GPS v hodinkách Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem A10
Džon Odesláno 8. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 jj dík, to je super, některé tyto videa jsem už viděl. Jakože věřím hlavně i této značce, na druhou stranu si člověk musí zaplatit uplně za všechno. tak by mě zajímalo i jestli je k tomu nějaký program zadarmo nebo se za něj platí. A jestli ho někdo využíváte tak bych byl rád za každý postřeh, pro a proti GPS podu
A10 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Mysli, ze je u toho online aplikace prihlasis se pod svym nickem a heslem a stahnes data. Pro GPS je samozrejme dokonaly prehled o svem pohybu, rychlosti atd. Proti bych u Suunto videl ten samostatny modul GPS, musis ho mit stale u sebe kdyby nahodou ses rozhodnul sledovat trasu. Pak ho musis nekam umistit, kdyz jdes na turu tak na batoh, ale pokud jdes behat tak na ruku, mne osobne pri behani vadil i mp3 prehravac ale je to subjektivni. Pak nevim jak je na tom GPS od Sunnta s kvalitou drzeni signalu v lese apod. Asi bych hledal primo recenzy na webu primo tohohle GPS.
A10 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Mysli, ze je u toho online aplikace prihlasis se pod svym nickem a heslem a stahnes data. Pro GPS je samozrejme dokonaly prehled o svem pohybu, rychlosti atd. Proti bych u Suunto videl ten samostatny modul GPS, musis ho mit stale u sebe kdyby nahodou ses rozhodnul sledovat trasu. Pak ho musis nekam umistit, kdyz jdes na turu tak na batoh, ale pokud jdes behat tak na ruku, mne osobne pri behani vadil i mp3 prehravac ale je to subjektivni. Pak nevim jak je na tom GPS od Sunnta s kvalitou drzeni signalu v lese apod. Asi bych hledal primo recenzy na webu primo tohohle GPS.
Pavel K. Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Zkus pročíst forum na Běhej.com . Tam by jsi mohl nějáké info najít. Jsou tam vlákna věnující se tomuto vybavení. Já osobně dávám přednost gps zabudované rovnou v hodinkách (třeba Garmin).
josuk Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 zkusenosti mám takový, že GPS Pod drží docela dobře signál, skoro i v kapse, rychle ho znovu najde po výjezdu z místa bez signálu. Měří to rychlost a vzdálenost - na lyžích, na kole i v autě to je výhoda, nevýhoda je, že u téhle řady hodinek se neukládá trasa -- sice existuje na to nějaký hacking, jak připájet vývod a ubastlit kabel -- a pak ta surová data převést do google earth... Stručně: za ty peníze, co se gps pod prodává, bych asi čekal víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se