johann Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Zdravím všechny chronomágy a jako naprostý laik uctivě prosím o radu. K vánocům jsem od milé tetičky dostal krásné vintage "Hujerovky" Monza a jak jsem na netu dohledal jedná se o typ 110.501 Economy, přestože na dynku mají označení 150.501. Jsou po vyčištení a vypadají jako nové, až na poudro, které je na několika místech zkorodované, nejspíš od potu. Moc rád bych je uvedl do původního stavu. Aby se tak stalo potřebuji správné pouzdro (Black Chrome Plate Case) , šikovného hodináře a peníze. Ty peníze snad dám dohromady. Poraďte kde najít to ostatní?
gougy Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Jestli jsou to ty černé (nerozumím označení Economy ) pouzdro a ciferník s červenými detaily, tak netuším, kdo by si opravu PVD troufnul. Bylo by fajn, kdybys přiložil nějaké foto.
johann Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tady jsou narychlo udělané fotky.
Stepino Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) pouzdro neopravuj, nema to cenu, (to bys nechtel platit, ver mi) radsi koukej na ebay nebo na forech mimo CR po samotnem pouzdre.neni to zadna velka rarita tak se urcite casem najde. mezitim je muzes nosit a budou Ti delat radost i tak to Economy znamena ze se nejadna o ocelove pouzdro a levnejsi variantu ciferniku bez zbytecneho zdobeni atp... oznaceni 150.xxx znamena pouziti strojku 15 (bez citace hodin) a jelikoz citac hodin mas tak se jedna o 110.501 jen je tam spatne dynko, ale nejsi prvni u koho tuto anomalii vidim. (vzdy ale jen pro tento model) uzivej je a at Ti dlouho delaji radost.Stepan Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem Stepino
johann Odesláno 17. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Díky za radu, snad na něco narazím. V každém případě si jich užívám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se