pionyr Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Tímto všecny členy fora zdravím. Vlastnil jsem krásné TIMEX s podsvícením a vodotěsné. Za deset let jsem 2x vyměnil baterii i s tlakovou zkouškou. Při třetí výměně mě mistr hodinář řekl, že je třeba vyměnit i strojek. Ten je prý uzavřený, tedy se neopravuje ale mění. Cena cca.1800Kč. Púvodní cena hodinek byla kolem 4 tis. Po odečtení strojku z hodinek zbyde jen zánovní pouzdro s řemínkem. S opravou jsem tedy nesouhlasil. Muj táta nosil Primky 40 let a pořád šlapaly! Teď bych rád koupil něco kolem 5000 Kč. Nemáte někdo typ na trvalejší model? Ideální by byly vodotěsný automaty.
Slevin Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Nejlepé vyhoví tvým požadavkům asi Seiko 5, protože nejlevnější švýcarské automaty seženeš až kolem 10000Kč
Ondras_CZ Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 zdravimdoporucuju Hamiltony, VELKY slevy maji ted ve Vodickove ulici, v outletu vedle Lucerny... urcite si vyberes, tady posilam odkaz, co publikoval kolega (jsou tam fotky, aby si videl, co tam tak zhruba je)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44456-povanocni-slevy/page__p__685021__hl__povanocni__fromsearch__1#entry685021
pionyr Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 Super...Vodičkovou jezdim denně do práce. Vlítnu tam. Moc děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se