Traveller Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Tak jsem si pořídil první digitálky - Casio G-300. Tedy první byly někdy před 30 lety pašované digitálky s kalkulačkou z Polska... nyní jsou to první v éře Chronomagu . Dlouho jsem rozmýšlel, jaké to budou, chtěl jsem kus, který by vydržel horší zacházení ane ne zase takové ty oranžové obludnosti (omlouvám se vlastníkům ) které se tu sem tam taky vyskytnou. Nepotápím se do Mariánského příkopu, ani nelezu na Mt. Everest, takže jsem mířil do takových decentnějších modelů. Nakonec jsem se svým výběrem celkem spokojen - až na podle mě celkem nevýrazný displej, který je reverzní a v horších světelných podmínkách není skoro vidět. Naštěstí ručky jsou pěkně výrazné a večer i chvilku svítí. S pouzdrem a plastovým řemínkem jsem naopak velmi spokojen, hodinky skutečně dobře sedí na ruce a ve srovnání s ostatními, které mám, o nich ani nevím. Líbí se mi také ochrana sklíčka a barevná kombinace kov/plast. Trochu TTD z webu je zde. Pár narychlo cvaknutých fotek následuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se