hanni Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Zdravím chronomaniakov Chcel by som si v blízkej budúcnosti zaobstarať quarze na bežné nosenie do práce a pokukujem po týchto Tissotoch Páčia sa mi skôr v čiernej farbe, ale bol som si ich skúšať v našom hodinárstne, kde ich mali v bielej variante a tiež neboli škaredé. Musím ešte omrknúť a vyskúšať niekde čiernu variantu. Máte niekto tento model, prípadne skúsenosti alebo iné quarzové alternatívy v tejto cenovej kategórii?
hanni Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Nikto nemá skúsenosti s týmito hodinkami, hlavne čo sa týka spoľahlivosti a presnosti?
enkydu Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Ahoj, ja mam tieto hodinky, len s kovovym tahom. Pisal som o nich aj tu vo fore http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39396-tissot-prc-200-bez-chrono/ S hodinkami som spokojny, az na tu skoru vymenu baterky po troch mesiacoch od kupy, kedze asi trcali v obchode dost dlho nevidim ziaden problem. Presne samozrejme su, ved su to Quartzky Pouzivam ich na bezne kazdodenne nosenie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se