Přejít na obsah

Pomoc s nákupem tahu

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni.

Prosím o radu, nebo pomoc s nákupem na watchbandcenter.comPosted Image

Na svoje nové Fortis Square jsem si vybral ocelový tah, založil si účet, vložil tah do košíku, dostal se až k pokladně, tam jsem byl vyzván vybrat svou zem - a tím to skončilo.

Kliknu na tlačítko "Pokračovat" čekal jsem že budu přesměrován tak jako jinde na nějakou platební bránu, ale ne, nic, vůbec nic se nestalo, stránka jako kdyby zamrzla.Posted Image

Prosím kdo s nimi máte nějakou obchodní zkušenost - poraďte nebo pomozte.

Děkuji předemPosted Image

internetová adresa obchodu je : https://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Onehdá jsem tam kupoval, ale zakládání účtu jsem nedělal prostě hodil do košíku a pak checkout a dal jen

Buy Now (bez zakladani učtu) a po vybrání země Czech rep. CONTINUE a pak jen vyplnit další položky....

teď jsem to zkoušel a jde to...

Odkaz ke komentáři

Onehdá jsem tam kupoval, ale zakládání účtu jsem nedělal prostě hodil do košíku a pak checkout a dal jen

Buy Now (bez zakladani učtu) a po vybrání země Czech rep. CONTINUE a pak jen vyplnit další položky....

teď jsem to zkoušel a jde to...

Tak až po tu CZECH REPUBLIC mi to jde taky. Dál ani ň.

Odkaz ke komentáři

Pánové velice děkuji za ochotu.

Problém je asi v mém noťasu, na stolním kompu vše OK.

Už mám objednáno, zaplaceno, UŽ SE TĚŠÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upraveno uživatelem vladimir72
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj.

Mám na tebe prosbičku, nebo spíš dotaz.

V uvedeném obchodu se mi nakonec podařilo nakoupit, zaplatil jsem, a teď už 9 dní bezúspěšně čekám.

Je prosím tě tak dlouhá doba normální?

děkuji

vlada

Nedávno jsem zde kupoval tah a také jsem se neregistroval. Platil jsem převodem.

Odkaz ke komentáři

Ja už čakám viac ako 14dní, normálne ked v tomto obchode nakupujem tak mi tovar pride do týždňa. Písal som im či je u nic všetko v poriadku. Odpísali, že tovar odoslali hneď po objednaní, ak sa tovar u mňa neobjaví do víkendu, mám ich kontaktovať.

Nákupy ktoré som v tomto obchode uskutočnil prebehli vždy bez problémov a veľmi rýchlo, takže netuším kde je chyba.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, dejte pls. vědět, jestli to dorazilo.

Popř. pokud by někdo měl tip na jiný obchod s kovovými tahy, tak ať nevytvářím nové vlákno.

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...