vladimir72 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Ahoj všichni. Prosím o radu, nebo pomoc s nákupem na watchbandcenter.com Na svoje nové Fortis Square jsem si vybral ocelový tah, založil si účet, vložil tah do košíku, dostal se až k pokladně, tam jsem byl vyzván vybrat svou zem - a tím to skončilo. Kliknu na tlačítko "Pokračovat" čekal jsem že budu přesměrován tak jako jinde na nějakou platební bránu, ale ne, nic, vůbec nic se nestalo, stránka jako kdyby zamrzla. Prosím kdo s nimi máte nějakou obchodní zkušenost - poraďte nebo pomozte. Děkuji předem internetová adresa obchodu je : https://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Onehdá jsem tam kupoval, ale zakládání účtu jsem nedělal prostě hodil do košíku a pak checkout a dal jenBuy Now (bez zakladani učtu) a po vybrání země Czech rep. CONTINUE a pak jen vyplnit další položky.... teď jsem to zkoušel a jde to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Nedávno jsem zde kupoval tah a také jsem se neregistroval. Platil jsem převodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Onehdá jsem tam kupoval, ale zakládání účtu jsem nedělal prostě hodil do košíku a pak checkout a dal jen Buy Now (bez zakladani učtu) a po vybrání země Czech rep. CONTINUE a pak jen vyplnit další položky.... teď jsem to zkoušel a jde to... Tak až po tu CZECH REPUBLIC mi to jde taky. Dál ani ň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 IE9? Kompatibilní zobrazení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 divný no, zkus vyměnit prohlížeč (IE 9 a FF 9 mi jede) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 IE9? Kompatibilní zobrazení? E9? Promiň ale tomu nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 (upraveno) Pánové velice děkuji za ochotu.Problém je asi v mém noťasu, na stolním kompu vše OK.Už mám objednáno, zaplaceno, UŽ SE TĚŠÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upraveno 24. ledna 2012 uživatelem vladimir72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Ahoj. Mám na tebe prosbičku, nebo spíš dotaz. V uvedeném obchodu se mi nakonec podařilo nakoupit, zaplatil jsem, a teď už 9 dní bezúspěšně čekám. Je prosím tě tak dlouhá doba normální? děkuji vlada Nedávno jsem zde kupoval tah a také jsem se neregistroval. Platil jsem převodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Ja už čakám viac ako 14dní, normálne ked v tomto obchode nakupujem tak mi tovar pride do týždňa. Písal som im či je u nic všetko v poriadku. Odpísali, že tovar odoslali hneď po objednaní, ak sa tovar u mňa neobjaví do víkendu, mám ich kontaktovať. Nákupy ktoré som v tomto obchode uskutočnil prebehli vždy bez problémov a veľmi rýchlo, takže netuším kde je chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Chlapi, dejte pls. vědět, jestli to dorazilo. Popř. pokud by někdo měl tip na jiný obchod s kovovými tahy, tak ať nevytvářím nové vlákno. Upraveno 3. února 2012 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se