Martyp Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Zdravicko.. Tak dneska mi konecne dorazily moje prvni pilotky, zaroven moje prvni "opravdovy" automaty...Vetsina z Vas urcite zna.. Kdyz jsem hledal pilotky, prolezl jsem vsechno mozny a nakonec az zde se skloubilo vsechno, co jsem chtel..Velikost pouzdra pres 44mm, day-date, pruhled dynkem a rozumna cena.. Movement: ETA 2836-2, automatic, 25 jewels, 28,800 vph Complications: Date, day of week Power reserve: 42 hours Case material: Stainless steel Bezel material: Stainless steel Case shape: Round, 46mm Dial: Black Numerals: Arabic Hands: Steel Strap: Leather Crystal: Sapphire both, AR-coated Water resistance: 200 meters Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2012 uživatelem Martyp
Tommy_PP Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Ak to nie je tajomstvo aká bola prosím cena a miesto nákupu? Krása :-)
sashator Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Gratuluju a vítej do rodiny- já mám akorát verzi s antracitovým cifrem, kterej mi na nich přišel zajímavější (asi taky proto, že jinak mám všechny hodinky s černým). Po více jak měsíci co je mám jsem z nich pořád unešenej, šlapou přesně a velikost je na pilotky tak akorát. Časem dokoupím klasickej pilotní řemen s nýtama. Jinak já jsem je kupoval od ofiko dealera v Palermu a vyšly na hezkých 501 Euro včetně dopravy.
Sašoděj Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Ahoj, snad nevadí, že se tady zeptám. Jsem nováček a až do loňského léta jsem spokojeně dlouhou dobu vlastnil Tissoty PR 50. V hodinkách jsem se nevyznal a předpokládal jsem, že vodotěsnost 50 m znamená skutečně vodotěsnost 50 m a celé roky jsem s hodinkami plaval a potápěl se. Tissoty to zvládaly bez problému až právě do loňského září, kdy se mi v San Diegu zevnitř orosily nejspíš z velké vzdušné vlhkosti. Přijde mi to divné, že v nich roky plavu (bazén, rybník, moře) a pohoda a pak se z ničeho nic do nich dostane voda pouhou vlhkosti vzduchu? No nic. V létě opět letím do Ameriky a rád bych si tam koupil hodinky nové. Spoustu příspěvků a článků jsem si tady už přečetl a zamiloval jsem si právě tyhle Hamiltony Khaki Pilot. Nikdy jsem automaty neměl a proto bych se chtěl zeptat, jestli zvládnou např. běh, kolo (žádná divočina v terénu, ale pohodička na silnici) nebo skoky do vody max. z 1 metru čili žádné skokanské můstky. Ta voda je pro mě velmi důležitá, a proto by mě ještě zajímalo, jestli voděodolné kožené řemínky (např. Hirsch) opravdu vydrží plavaní v bazénu i moři. Nebo jestli budu muset koupit nějaký kaučuk či co. Tah nechci kvůli vzhledu i vysoké hmotnosti.Moc děkuji za pomoc. Alex
RobertPlant Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 To Alex: Tak tyto hodinky mají 200M vodotěsnost, to už je slušné, tam už se nemáš čeho bát. Tvoje sporty by automaty měly zvládnout taky bez problému si myslím. Otázkou je, co ti ostatní napíšou na ten řemen. Já voděodolný kožený nikdy neměl a asi bych tomu moc nevěřil stejně - kaučuk a tah určitě lepší volby. Jinak hodinky parání! Moc se mi líbí. Akorát já bych je osobně potřeboval ve 42 mm max
Sašoděj Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Nikdo nic nenamítá čili předpokládám, že automaty v pohodě zvládnout např. šipku do vody z kostky i běžné čachtání v moři. Říkal jsem si, že je nesmysl, aby se někdo bál s takovými hodinkami byť jen tleskat v divadle.
villain83 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Nikdo nic nenamítá čili předpokládám, že automaty v pohodě zvládnout např. šipku do vody z kostky i běžné čachtání v moři. Říkal jsem si, že je nesmysl, aby se někdo bál s takovými hodinkami byť jen tleskat v divadle. ahoj,k tem remenum,tahum...bud kup gumu,je pohodlna a do vody fajn,nebo mrkni po hadrovejch remenech(nato,zulu),stoji par korun,jsou na sport podle me idealni,navic,coz je dulezity,jsou bezbecnejsi,kdyby ti pri janceni ve vode rupla osicka,hodinky ti zustanou na ruce(narozdil od kuze,tahu,gumy..),taky rychle schnou..mrkni treba do chronoshopu..
misoo Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 V hodinkách jsem se nevyznal a předpokládal jsem, že vodotěsnost 50 m znamená skutečně vodotěsnost 50 m a celé roky jsem s hodinkami plaval a potápěl se. Tissoty to zvládaly bez problému až právě do loňského září, kdy se mi v San Diegu zevnitř orosily nejspíš z velké vzdušné vlhkosti. Přijde mi to divné, že v nich roky plavu (bazén, rybník, moře) a pohoda a pak se z ničeho nic do nich dostane voda pouhou vlhkosti vzduchu?vitaj, vodotesnost je vlastnost nestala, t.j. uvadzana vodotesnost je v case nakupu hodiniek. casom tesnenia stracaju svoje vlastnosti, preto je v tvojom pripade ziaduce, nechat hodinky raz za povedzme par rokov (2-3) nechat pretesnit, t.j. nove tesnenia a tlakovu skusku na danu vodotesnost. sorry, za OT
marecek01 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 hezké hodinky. za mě kdyby byli bez datumu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se