rafficek Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Flax tu odkázal na jeden web a tohle jsem tam našel ty elektronky jsou úplně úžasná záležitost.....
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 To je bomba! Personalizace hodinek podle toho, jakou zrovna koupím baterii
Japezz Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 To asi nebudou hodinky ale naramkova bomba udělaná pro Al-kajdu
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Je videt, ze tady asi skoro nikdo necte vetev "digitalni hodinky". Poptaval jsem tam totiz takovy ten radio budik na nocni stolek, ktery zobrazuje cas pomoci takovych tech preklapovacich tabulek s cisly jako na informacnich deskach na letisti a nadrazi. Tyhle hodiny jsou casto k videni v americkych filmech z 80tych let jako je Colombo atp. Bohuzel se mi je nikde nepodarilo najit. Nemate nekdo tip? Urcite bych snesl i vyse zminene lampove, ale nejlevnejsi jsem sehnal v prepoctu za cca. 10.000,- http://70s-watches.com/n_to_z/nixie3.html
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 To flax: A tohle by se ti nelíbilo?
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 No tak to je uplna pohadka Kde jsi to nasel a jak se tomuto systemu vlastne anglicky "nadava" ?
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Našel jsem to na německé Ebay. Německy je to klappzahlen. Na anglicky psaných ani vidu ani slechu A co tadyto:
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Kamil: To jsem presne potreboval vedet, diky! Tohle vypada taky zajimave: http://cgi.ebay.de/Solari-Udine-Klappzahle...1QQcmdZViewItem
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 To si ale nechceš dát do ložnice?!
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 ale chci ted se mi ale nejvice libi tento:
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Já myslel ten odkaz, co jsi dal předtím. Všiml sis, jak jsou velké? Šířka 57 cm, výška 33 cm. Ty máš zámek? To by nebyl špatný kontrast. Barokní zámek řekněme z konce šedesátých let 17. století a v ložnici poslední výkřik techniky z konce šedesátých let století dvacátého.
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Tak tech rozmeru jsem si nevsiml. Loznici mame sice obrovskou, ale s tim by mne asi manzelka hnala...
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Tak jsem nakonec diky Kamilovi objednal ty co tady predvedl jako prvni za 50? + 9? doprava, v utery bych to mnel mit doma, tak pak urcite postnu nejake ty fotky. Po delsi komunikaci s prodejcem jsem vyrozumnel, ze tento budik zaroven i vyrabeji, je napajen ze site 220V a v noci lze zapnout neustale osvetleni dvemi diodami coz pak pry vypada skvele. Takze Kamile jeste jednou diky za radu, protoze bez tebe bych to nikdy nenasel... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Tak potom napiš, jak s tím jseš spokojenej. Vidím, že mě to zase bude stát peníze, protože se mi taky líbí. Že já jsem sem vůbec lez! Ten Chronomag mě přivede na mizinu. Zruším připojení... Za chvíli začíná trpaslík
flax Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Presne tak Jinak ja jeste zvazoval tyto modre, puvodne jsme totiz mneli cervene LED a mensi, ktere slouzily cca. 12 let, ale ve stredu se bohuzel odebraly do vecnych lovist. Ty mechanicke preklapeci jsou sice o neco drazssi, ale zase vypadaji netradicne, navic dle vyjadreni prodejce maji extremne hlasity mechanicky budik a vlastne to je presne to co jsem si predstavoval jako nahradu za ty digitalni. Takze beru tyto:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se