Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ano svítí tady sem to nasel klik

Sú fajn, masívne, parádne puzdro. Myslím, že u bielej verzii je v lumi aj celá luneta. Osobne by som však šiel tiež do tejto tmavej verzie.

1. Čo všetko si ešte dostal v balení? Ako to má Helson zmáknuté?

2. Prosím opravte preklep v názve na Sharkmaster :).

Upraveno uživatelem rbk
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

hodinky prisli v kozenom ciernom boxe asi 35x35 cm.

+ HELSON ISOFRANE guma, karty a maly imbusovy kluc.

Inak tie hodinky nie su dako extremne ani vysoke..len posobia masivne. Napr. ja mam hnatu tak 19,5 cm obvod pre predstavu.

Su fotene s RLX SUB 40mm, Bcka Heritage 46mm, Hamy 1971 45mm a Fortis Marinemaster tabulkovo 42mm (ale tu mam pochybnosti o tomo udaji.)

..a poprosim adminov o opravu toho preklepu...:-) Dakujem

Sú fajn, masívne, parádne puzdro. Myslím, že u bielej verzii je v lumi aj celá luneta. Osobne by som však šiel tiež do tejto tmavej verzie.

1. Čo všetko si ešte dostal v balení? Ako to má Helson zmáknuté?

2. Prosím opravte preklep v názve na Sharkmaster :).

post-4349-057602300 1328347445.jpg

post-4349-073468300 1328347447.jpg

post-4349-040479500 1328347449.jpg

post-4349-041078800 1328347452.jpg

post-4349-024381700 1328347454.jpg

post-4349-028198000 1328347537.jpg

post-4349-001533900 1328347633.jpg

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Díky za pekné porovnanie. Najprv som si myslel, že budú veľké, teda riadne vysoké, ale ako pozerám v porovnaní napr. s Fortis MM (tu viem presne o čo ide), tak ani nie! U podobných značiek je bohatšia výbava v balení už takmer pravidlom. Za prijateľný peniaz to len poteší.

Odesláno

ooops, neskoro som objavil tvoje vlakno...

velka gratulacia.... vlastne ani neviem, ktore sa mi viac pacia, ci zinexy, crepasy, aquadive alebo tieto tvoje..... tesim sa, ked ich uvidim na zivo. Pacia sa mi extra niektore detaily, samozrejme dominantne a zvlastne lugs ale tie nezvycajne crown guardy.

Ten mesh bol ku nim? Mam pocit ze je to rovnaky ako mam, strapcode 22mm bruseny.

Oranzovy isofrane sa mi ku nim vobec nehodi, ku tej modrej...

Monoblok konstrukcia aspon rusi starosti, kde po par rokoch riesit udrzbu, kedze bude treba davat dole sklo, pri tom bude treba menit aj tesnenia a asi sa nevyhne tomu, poslat ich vyrobcovi. Zaroven by som sa tak trosku modlil, aby presnost bola ok, ale zrejme Peter Helson si to uvedomuje a nechce aby sa mu bezny hodinar vrtal do novych, zle vyladenych hodiniek... neviem ci sa riesila presnost na WUS, ale asi pri monoblocku si na to dal viac pozor. Daj pls vediet ci robia do 10sec denne.

Som zvedavy ake budu na ruke, aj vdaka tomu vrubkovaniu.

Velkostne mi pridu take uplne priemerne, ci uz diameter, tak aj vyska a hmotnost (tipujem do 140g) ale to je len dobre...

Odesláno (upraveno)

Dobre oko:-)

Ten mesh je shark mesh bruseny..

Origos mesh on Helsonu je z dvoch casti so signovanou helson sponou. NO ja osobne mam radsej shark,. Je masivnejsi a podla mna sa k puzdru viac hodi.

Mne asi najviac imponuje Aquadive koli historii...

Presnost na ziadnych mojich hodinkach som nikdy neriesil....Neviem, dako ma to netrapi. Ak by to bolo markantne, asi by som zacal..

Vcera som ich dal na cierny ISOFRANE, ale vzhladom na vahu samotnych hodin je tah lepsia volba, lebo ich akosi vyvazuje. Skusim podvecer postnut wristshot na ISOFRANE.

Inak to vrubkovanie zo spodu puzdra je fajn...vobec sa tam nedrzi voda...

foto WUS.

ooops, neskoro som objavil tvoje vlakno...

velka gratulacia.... vlastne ani neviem, ktore sa mi viac pacia, ci zinexy, crepasy, aquadive alebo tieto tvoje..... tesim sa, ked ich uvidim na zivo. Pacia sa mi extra niektore detaily, samozrejme dominantne a zvlastne lugs ale tie nezvycajne crown guardy.

Ten mesh bol ku nim? Mam pocit ze je to rovnaky ako mam, strapcode 22mm bruseny.

Oranzovy isofrane sa mi ku nim vobec nehodi, ku tej modrej...

Monoblok konstrukcia aspon rusi starosti, kde po par rokoch riesit udrzbu, kedze bude treba davat dole sklo, pri tom bude treba menit aj tesnenia a asi sa nevyhne tomu, poslat ich vyrobcovi. Zaroven by som sa tak trosku modlil, aby presnost bola ok, ale zrejme Peter Helson si to uvedomuje a nechce aby sa mu bezny hodinar vrtal do novych, zle vyladenych hodiniek... neviem ci sa riesila presnost na WUS, ale asi pri monoblocku si na to dal viac pozor. Daj pls vediet ci robia do 10sec denne.

Som zvedavy ake budu na ruke, aj vdaka tomu vrubkovaniu.

Velkostne mi pridu take uplne priemerne, ci uz diameter, tak aj vyska a hmotnost (tipujem do 140g) ale to je len dobre...

post-4349-002970000 1328602700.jpg

post-4349-066786800 1328602700.jpg

Odesláno

Mne sa ozaj na tieto hodinky najviac hodi mesh, tie zaoblene lugs spolu s isofrane mi nejako nejdu dokopy. Celkovo su krasne, pacia sa mi tie lugs velmi...

ked bude ten zinex, dame stretko, tesim sa...

Mal by prist do tyzdna. Uvidime ci mi prirastie k srdcu, pretoze ide o podobny styl tela ako ma aquadive. Chcel som asi skor zinex heliox alebo prave sharkmaster, oboje maju tie lugs co sa mi pacia a ake este nemam :)

Ten trimix co mi pride ma ale zase super mesh, ten sa mi viac paci ako shark mesh.

Presnost mne vadi len koli pocitu, v praxi je to jedno. Ale ked su presne, aspon dobre padne ze staci nastavovat raz mesacne pri pripadnej zmene datumu...

ps: quadive kupodivu drzi super na isofrane, neprevazuje sa. Ale viem o com hovoris, vzdy som chcel tazsie hodinky vyvazit tahom alebo meshom, ale tu na aquadive to nejako nie je treba, asi vdaka isofrane.

ps2: tie hamiltony som este nevidel, wow, podobne cushion telo ako aquadive, nejako sa mi to zacalo pacit...

Odesláno

hoho, ten mesh vyzera paradne. To je ale sand blasted vsak? tak ako puzdro?

Ktore beries tie cierne?

Mne sa ozaj na tieto hodinky najviac hodi mesh, tie zaoblene lugs spolu s isofrane mi nejako nejdu dokopy. Celkovo su krasne, pacia sa mi tie lugs velmi...

ked bude ten zinex, dame stretko, tesim sa...

Mal by prist do tyzdna. Uvidime ci mi prirastie k srdcu, pretoze ide o podobny styl tela ako ma aquadive. Chcel som asi skor zinex heliox alebo prave sharkmaster, oboje maju tie lugs co sa mi pacia a ake este nemam :)

Ten trimix co mi pride ma ale zase super mesh, ten sa mi viac paci ako shark mesh.

Presnost mne vadi len koli pocitu, v praxi je to jedno. Ale ked su presne, aspon dobre padne ze staci nastavovat raz mesacne pri pripadnej zmene datumu...

ps: quadive kupodivu drzi super na isofrane, neprevazuje sa. Ale viem o com hovoris, vzdy som chcel tazsie hodinky vyvazit tahom alebo meshom, ale tu na aquadive to nejako nie je treba, asi vdaka isofrane.

ps2: tie hamiltony som este nevidel, wow, podobne cushion telo ako aquadive, nejako sa mi to zacalo pacit...

Odesláno

Vlastne ani neviem ci je aj mesh satin blasted... hodinky ano, este som nemal s tymto povrchom.

ano cierne berem... nebolo na vyber, islo o vymenu. Ak by boli ale modre, asi by som to aj privital.

Uvidim ci to budem nosit na tom meshi, alebo na gume... Ostal mi cierny isofrane 24mm z aquadive, kedze na nich nosimn oranzovy.

Odesláno

kedze som pako tak som sa tolko hral s tym Helson mesh tahom..ze sa mi rosypala spona.

Napisal som Petrovi Helsonovi a obratom mi doslo..

"Hello Jaro,

looks like you lost the pin.

I don't think it is possible to fix it so please email me your address We will send you a new clasp.

Regards Peter"

a pred chvilou Tracking number na zasielku.

Asi tolko ku HELSONu

Odesláno

Omg klobuk dole... Helsonu ozaj fest zalezi na mene... Koli pinu za 2 centy posielaju novu sponu...

napr. teraz sa zistilo, ze vacsina bronzovych hodiniek co robili neboli z Cusn8 tak robia recall a budu vymienat komplet tela! Namiesto cinskeho dodavatela bronzu pouziju uz nemeckeho... detto urobi aj benarus.

Olivier bronze, ktore mam preordernute, maju od zaciatku toho dobreho nemeckeho dodavatela...

Odesláno

Ty si sa teda pekne rozbehol .....

doma BT300, na ceste ZIXEN, Crepas aj Olivier?

Kto unosi?

Ozaj som videl na WUS Deepdive.....co ozyvaju sa ludia? Ja mam pocit, ze maju dake predsudky voci predajcom z ost bloku...

Omg klobuk dole... Helsonu ozaj fest zalezi na mene... Koli pinu za 2 centy posielaju novu sponu...

napr. teraz sa zistilo, ze vacsina bronzovych hodiniek co robili neboli z Cusn8 tak robia recall a budu vymienat komplet tela! Namiesto cinskeho dodavatela bronzu pouziju uz nemeckeho... detto urobi aj benarus.

Olivier bronze, ktore mam preordernute, maju od zaciatku toho dobreho nemeckeho dodavatela...

Odesláno

Este zopar. Ani som si neuvedomil, aky je ten tvar puzdra dokonaly. Tah, ci guma tam presne sadne a velmi jednodufo sa meni bez toho aby sa daco skrablo.. Na ruke moc prijemne a na stole sedia uplne naplocho.

post-4349-045661600 1329148867.jpg

post-4349-032629600 1329148869.jpg

post-4349-021838600 1329148871.jpg

Odesláno

grtulacia... tvoj prvy isofrane? co hovoris na kvalitu a komfort v porovnani s inou gumou?

ps: modry isofrane bol vypredany ? :-D

Odesláno

ja mam orancovy isofrane na aquadive a neviem si vynachvalit... pekna farba, vyzera to dobre, ladi to aj s minutovkou, rovnako ako na tomto helsone.

Odesláno (upraveno)

Mam cierny "HELSON" Isofrane co bol ku hodinkam.

Kvalita OK, ale je o nieco tensi. Tento mohutnejsi lepsie sedi k tym hodkam.

Modry by mozno sedel viac koli farbe cifernika. Ale do vody a na leto urcite Orange:-)

Vzdy som chcel oranzovu gumu. Napr. na DOXY Sub5000 Pro....no skor ako ku tomu doslo, tak hodiny zmenili majitela:-(.

Asi som fetisista...stale si ku tej vonavej gume pricuchujem. Mam vyhladat odbornu pomoc?

grtulacia... tvoj prvy isofrane? co hovoris na kvalitu a komfort v porovnani s inou gumou?

ps: modry isofrane bol vypredany ? :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...