Jay Doll Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Ahoj všichni, "náhodou" jsem narazil na jednoho českého výrobce podlahových hodin, který se snaží zaujmout propracovanou technikou a zajímavými komplikacemi. Je o tom článek ZDE a stránky toho výrobce najdete ZDE. Co vy na to?
mechano Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 V 7. 2. 2012 v 1:23, 'Jay Doll' napsal: Ahoj všichni, "náhodou" jsem narazil na jednoho českého výrobce podlahových hodin, který se snaží zaujmout propracovanou technikou a zajímavými komplikacemi Mě se to líbí moc, jen ten novinář, ten novinář. Naštěstí dělá ostudu hlavně sobě.
NIGHTinGALE Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Obávám se, že na ně nebudu mít, ale jsou úžasný, to by byla ozdoba pracovny nebo obýváku.Jaká bude cena? Už se to ví?
mechano Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 V 7. 2. 2012 v 10:09, 'NIGHTinGALE' napsal: Obávám se, že na ně nebudu mít, ale jsou úžasný, to by byla ozdoba pracovny nebo obýváku. Jaká bude cena? Už se to ví? Podle tajemnosti stránek bych to viděl tak na mega :-)
Filipmar Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Vypadá to úžasně, mám pro pendlovky slabost... Ale ta cena bude asi masakr!
Jay Doll Odesláno 7. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Cena je prý opravdu těsně pod milion Kč. V 7. 2. 2012 v 9:54, 'mechano' napsal: ... jen ten novinář, ten novinář. Naštěstí dělá ostudu hlavně sobě. Co je s ním v nepořádku Mechano? Technické nesrovnalosti?
haslermetra Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Hezké jsou,ale kvůli tomu staré poctivé Beckery ve starožitnictvích stejně nezlevní.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 http://ustar.cz/cz/prodejni-galerie/hodiny-etalon/36
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se