Přejít na obsah

www.newatch.com

eagle

Doporučené příspěvky

Zaujimala by ma Vasa skusenost s e-shopom www.newatch.com. Zatial som tu videl len kladne ohlasy, avsak mam dost obavu, aby som po zplateni neobdrzal prazdny balicek, pripadne nebol inac dobehnuty. Ceny su vsak velmi zaujimave. Do statov EU by mali zasielat aj na dobierku mate s tym skusenost?

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrozne slaby budiček a velmi kratko znie,ja som mal u hodiniek podmienku budik a z tohto som velmi sklamany,aj spracovanie sa mi na hodinky takej ceny nezda.Ručicky minutovky a hodinovky chronografu moc nelicuju na 12ske a to som si všimol skoro u všetkych v obchode,a teda u bateriovych hodiniek by som uvital aj osvetlenie ti indexy sice prečitaš aj rano ale mohli by byt vyraznejšie,inač mam tie čierne ale tie titanove čo si si objednal su ovela krajšie ale u nas stoja 38000.-sk tak to sa mi už zdalo vela

Odkaz ke komentáři

Ake mate skusenosti s povrchovou titan-karbidovou upravou? Skutocne sa neskrabe ako safirove sklicko?

Drzi dobre, ale rozhodne neni vsemocna. Safirove sklicko je preci jenom odolnejsi. Na mistech oteru u tahu je to malinko znat. I spona je lehce zasahla kovovou hranou stolu. Davam teto uprave 9/10 ;)

Odkaz ke komentáři

Dnes mi UPS dorucilo objednane hodinky. Som spokojny, za jediny nedostatok povazujem umiestnenie datumu, je pomerne hlboko. vypracovanie je na vybornej urovni. Budik je myslim hlasny dost, ale uvidime co ukaze prax. Celkova skusenost s www.newatch.com velmi dobra, vzajomna komunikacia a objednavka prebiehala rychlo a bezproblemovo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...