vrcan Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2012 tc95 ma inspiroval tato vintage koza im pasuje najlepsie!
tc95 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 (upraveno) parada....................,mam 12kilo feet ted taky na kuzi a je to jako kdybych koupil novy stroje foto na ruce a zajimave porovnani vysky hodinek moje maji 23,5 mm a 49 mm Upraveno 21. února 2012 uživatelem tc95
vrcan Odesláno 9. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Gauge mam uz par dni na ciernom ISOfrane s klasickou ocelovou sponou, sice to neladi k titanovemu telu, ale tento remen je urcite ovela robustnejsi ako helsonacky pseudo isofrane (je uzsi a podstatne tensi, aj ked pevny) ktory ma ale krasnu titanovu signovanu sponu v rovnakej blasted uprave. Oproti Aquadive je Gauge lahunky, s remenom okolo 170g, vacsinou si ich aj zabudnem dat na noc dole, ani neviem ze ich mam na ruke ...a na lunete mi pribudol tukanec a dlhy skrabanec a ani neviem kedy sa to stalo, asi v noci
vrcan Odesláno 4. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Po kratkom case poreportujem (+ priznam jednu neprijemnu zalezitost s tymito hodinkami). Takze, hodinky prekvapujuco travia na mojom zapasti najviac casu zo vsetkych. Aj zena vcera skonstatovala, ze su rovnako otrasne ako kockate enzo mechana ref.500 no ale ze ved to nosim ja a jej je to jedno Velmo som si na ne zvykol, ci uz na zobrazovanie casu jednou ruckou, tak aj na zvlastne materialy a vzhlad. V podstate ani nevyzeraju ako kovove, pretoze luneta je bronzova a uz dost tmava, telo je titanove tmavo sive.... Na jednej strane posobia az lacnym plastovym dojmom, ale po druhom pohlade aj laik pozna, ze 1cm hruby safir nie je az taka bezna zalezitost. Presnost sa tazko sleduje koli jednej rucke, ale odhadujem denne tak do -10 sec. No a to priznanie.... povodne som mal cislo hodiniek 7. Hned ako prisli, spozoroval som skrabance na safire! Dokonca aj takmer kazdy kto ich mal v ruke, si to vsimol. Ok, povedal som si ze to prezijem. Ale... po dvoch dnoch mi hodinky zastavili, napriek tomu ze som ich nosil denne tak 10h (mam relativne aktivny zivot s dostatkom pohybu ruk). Opakovalo sa to niekolko krat. A vdaka absencii sekundovky ma par krat nechali v stichu, proste som nespozoroval, ze stoja a nevedel som kolko je hodin. Po tyzdni ma to nastvalo, tak som s Petrom z Helsonu dohodol vymenu kus za kus, slo to hladko. Hodinky som poslal nepoistene postou do azie... cakal som ja aj Helson, tyzden, dva, tri....pat tyzdnov... a nic... na poste som zistoval a vyzeralo to tak, ze sa zasielka stratila... trieskal som si hlavu a zacal sa zmierovat s tym, ze som o ne prisiel.Nasledne sprava z jasneho neba, hodinky do helsonu dorazili! Peter osobne si ich nechal a nosil par dni. Priznal sa, ze podla jeho skusenosti nestaci pre eta 2824 desat alebo dvadsat otoceni korunkou a potom hodinky nosti... ale ze treba az 70 natoceni a az potom sa nezastavia pri dennom noseni. Vraj, podla jeho skusenosti, su eta kalibre (pouzivaju mslim lacne zakladne) zdaleka nie tak dobre ako si ludia myslia a vela percent kalibrov maju bud nedostatocnu rezervu, alebo zastavuju apod. Nechce sa mi tomu verit, pretoze som mal snad 20x eta strojcek a vzdy stacilo 10 natoceni pokial strojcek stal... a dal som na ruku... a nezastavili sa nikdy. Neskor som zistil a spoznal dalsieho majitela helson gauge... a pozrime sa... mal rovnaky problem, ale on to za problem nepovazoval, proste to, ze mu hodinky sem tam zastavia, povazoval za ich vlastnost No, novy kus, uz s cislom 16, mam na ruke tak 4-5 dni v tyzdni, uz aj bez zaostrenia ocami viem na 2-3min presne kolko je hodin, len letmym pohladom. Co na tom, ze ked mi poslal Peter nove, vyrubali mi nanovo clo aj dph.... asi trest za predchadzajuce cachre machre s nakupmi z vonku bez zaplatenia dph a cla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se