Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam aquaracery a jeste jsem nevidel nikoho, kdo by je mel taky:)

Vybral jsem si je proto, ze skvele sedi na ruce (mam temer 20 cm, presto nevypadaji male), jsou krasne ploche, takze se vejdou skvele i pod kosili, kvalita je na urovni (to byl u me padny argument, z nekterych konkurentu jsem mel pocit, ze drzim o tridu az dve horsi hodinky), vyborny tah. Nevyhodou muze byt spona, nicmene stejna byla i u Rolexek... Pro me to nevyhoda neni. Navic ma extenzi.

I kdyz uz jsem koupil jejich nastupce, TH jsem si presto nechal. Jakmile se vrati od MaK z udrzby, jsem zatim rozhodnuty je prodat i s jejich nastupci (vstric novym vyzvam a grahamum!). Nic to ale nemeni na tom, ze bych je koupil znova a ze mi par let casteho noseni slouzily jak svycarsky hodinky:)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jo, vidím to asi podobně. BaM jsem vyřadil a zbyly mi ve výběru Tagy, Fortisy a Orisy. Orisy jsem měl minulý týden na ruce v Koscomu, jsou moc pěkný, ale mám pocit, že jsou o třídu níž než Tagy. A Fortisy, ty se mi líbí, ale zase ty Tagy si umím představit i občas k obleku. No, takže to vidím na Tagy. Teď začínám přemýšlet kde je koupit. Psal jsem mail do Wempe Dresden a odpověděli, že je mají za 1450,- éček. Což je skoro jako v Praze. Na netu jsou levnější, nevím teď přesně kolik... Ale zase - predstavuji si, že v kamennem obchodě to musí být i svého druhu součást toho celého procesu získání hodinek, takový rituál...:-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak mám Tagy! Nakonec jsem je koupil od pana Vyskočila (Tovys) - jednání bylo nadmíru příjemné a cena jakbysmet (reklama zadarmo :-). Čili tímto děkuji váženým členům fóra za tipy!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...